2777
2789

خانمها شماها لکه بینی اوایل داشتین؟ چه مدت طول کشید کامل برطرف شد؟

من از ۵ هفته لکه بینی شروع شد شیلف گذاشتم خوب شدم چند روز خوب بودم دوباره شروع شد شدیدتر شیاف رو بیشتر کرد و آمپول داد بهتر شدن، چند روز خوب بودم دوباره دو روزه شروع شده ولی اونموقع لکه ها قهوه ای بودن دکتر گفت اشکال نداره ولی اندفعه اول قرمز بودن بعد قهوه ای شدن،

شوهرم میخواد ببرم سونو ولی من امروز نرفتم استرس میگیرم چکار کنم،

قلبشم دو هفته پیش تشکیل شده بود الان ۸ هفته و چند روزم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانمها شماها لکه بینی اوایل داشتین؟ چه مدت طول کشید کامل برطرف شد؟من از ۵ هفته لکه بینی شروع شد شیلف ...

من لکه بینی قهپه ای خیلی کم رنگ داشتم ولی خیلی کم بود از پنج هفته تا شیش هفته الان ۱۲هفتمه دکتر گفته قطش نکن عشب نداره هماتوم ک اکثر دارن ولی خیلی استراحت کن حموم ک میکنی با اب گرم حموم نکن 

❤️

من لکه بینی قهپه ای خیلی کم رنگ داشتم ولی خیلی کم بود از پنج هفته تا شیش هفته الان ۱۲هفتمه دکتر گفته ...

ممنون عزیزم،

من ۵ هفته سونو بهم گفت هماتوم دارم ولی ده روز بعدش که برا قلب رفتم گفت جذب شده حالا از فرداش شدیدتر شروع شد! دکترم گفت اینا خون مونده هستن نگران باش، دوباره از دو روز پیش شروع شده ولی اولش خون تازه بود عین پریودی از این تازه بودنشون میترسم،

من یه بچه دیگه دارم که خب وقت استراحت به کسی نمیده منم به کسی نگفتم حامله م،

دعا کنید مشکلی نباشه ممنونم ازتون 🙏🌹

ممنون عزیزم،من ۵ هفته سونو بهم گفت هماتوم دارم ولی ده روز بعدش که برا قلب رفتم گفت جذب شده حالا از ف ...

ایشالا که مشکلی پیش نمیاد برای نی نی عزیزم.امیدت به خدا باشه.سوره حجرات بخون هر روز

خانمها شماها لکه بینی اوایل داشتین؟ چه مدت طول کشید کامل برطرف شد؟من از ۵ هفته لکه بینی شروع شد شیلف ...

من لکه بینی نداشتم.اما استرس داشتم.آخر هفته هشت رفتم سنو‌دادم که ببینمش و خیالم از سلامتیش راحت شه .چون قبلا هم صدای قلبشو نشنیده بودم 

حتما برو سنو‌بده .من شیاف میذارم هر شب

شیاف ۱۲ ساعتی میذارم، آمپولم دو روز زدم بهتر شدم دیگه نزدم، بچه پسر باشه پروژسترون زیادیش ضرر داره نمیخوام زیاده روی کنم ولی انگار چاره ای نیست،

انشاالله شب میرم سونو ببینم چی میگه برام دعا کنید🥺🌹🌹

شیاف ۱۲ ساعتی میذارم، آمپولم دو روز زدم بهتر شدم دیگه نزدم، بچه پسر باشه پروژسترون زیادیش ضرر داره ن ...

آخه وقتی مجبور باشیم پروژسترون مصرف کینم دیگه دست ما نیست که.دکتر تجویز میکنه.دوست من تا هفته آخر بارداریش شیاف میذاشت.هیچ مشکلی هم پیش نیومد.من هر شب یک شیاف فرتیژست ۴۰۰دارم رکتال مصرف میکنم

شیاف ۱۲ ساعتی میذارم، آمپولم دو روز زدم بهتر شدم دیگه نزدم، بچه پسر باشه پروژسترون زیادیش ضرر داره ن ...

حتما برو و ببینش.خیالت هم راحت میشه.ایشالا به امید خدا سالم و سرحاله .بسپارش به خدا.خودش داده خودش هم حفظش میکنه واسمون

من لکه بینی نداشتم.اما استرس داشتم.آخر هفته هشت رفتم سنو‌دادم که ببینمش و خیالم از سلامتیش راحت شه . ...

آره کاش میشد یجوری خودمون از سلامتیش بفهمیم که قرار نباشه همش سونو بدیم، اون زمان که تکوناشون حس میشه خیلی خوبه حداقل تکون میخوره میفهمی خوبه😊

آره کاش میشد یجوری خودمون از سلامتیش بفهمیم که قرار نباشه همش سونو بدیم، اون زمان که تکوناشون حس میش ...

ایشالا ۲۰هفته به بعد میشیم و تکوناشم حس میکنیم عزیزم.منم تا قبل از اینکه سنو‌بدم همش نگران بودم.خیلی میشنوم میگن بچه رشد نکرده و مادر نفهمیده.منم نگرانم استرس دارم .اما چاره ای جز صبر و امید و دلگرمی نیست.ایشالا خدا مواظب نی نی هامون باشه 

2810