2777
2789
عنوان

یعنی من حرف بدی زدم به بابام یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 51 پست
من هیچوقت ب بابام همچین حرفی نمیزنم

فرستادم

برای اهدافم دعاکنید یا انرژی مثبت بفرستین لطفااا  ۱)جوش هام از بین برن ۲) ۱۰ کیلو کم کنم  ۳)عمل چشم بکنم ۴) به نسخه ی مد نظر خودم از نظر شخصیتی خیلی نزدی ک بشم  ۵)نفر سوم کلاسمون بشم امسال

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آفرین بهت که مودبی من از کوره در میرم مزخرف زیاد میگم بعد عین چی پشیمون میشم جام وسط جهنمه

میدونی چیه یه جورایی عصبی شدم آخه داشتم با ذوق به مامانم تعریف میکردم بعد بابام اومد انجوری گفت عصبی شدم من گفتم باشه حالا تو برو 

که من بخام مکالمه رو با مامانم ادامه بدم 

یه جوری خورد یه ذوقم

🚬🚶‍♀️

سعی کن تکرار نکنی که عادت نکنی

من انقد یه مدت بی ملاحظه و بدون خویشتن داری حرف زدم یهو خودم خودمو با رفتارم سورپرایز میکنم🌚🦥 بابام خیلی مهربون و با ملاحظه هست نسبت به همه ولی من باهاش ظالمانه ام🥲

آره چون ب دل نمیگیره

چاره ای نداره عزیزم

مجبور به روت نیاره که چقد...😐

چی بگم خدا هعععیییییی

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

اره انگار

من خودم با وجود سه تا بچه که هنوزم خودم بچه تر هستم‌

به خودم اجازه نمیدم به بابام بگم تو... همیشه شما خطابش میکنم... 

اصلا هم قانع نمیشم کسی با پدر بخواد راحت و بدون هیچ احترامی حرف بزنه

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

من خودم با وجود سه تا بچه که هنوزم خودم بچه تر هستم‌به خودم اجازه نمیدم به بابام بگم تو... همیشه شما ...

دقیقا منم بچه دارم ولی همیشه سعی کردم حرفی نزدم ک خدایی نکرده دلش بشکنه

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 
2810