2777
2789
سلطنتی که دیگه خیلی قدیمی شده، چستر بهتره یا همین راحتیا

منم اول چستر میخواستم اما میگفتن سلطنتی بهتره واسه جهزیه نمیدونم الان اینایی ک گفتینو تو نت میبینم ببینم کدومش خوبه

با نقص هایت خودتو دوست داشته باش چون خودتو دوس داشته باشی بقیم همینطور دوست دارن..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم اول چستر میخواستم اما میگفتن سلطنتی بهتره واسه جهزیه نمیدونم الان اینایی ک گفتینو تو نت میبینم ب ...

به همه چیز دقت کن، به سبک خونه، سبک مبلمان، رنگ و طرحشون، بعد تصمیم بگیر چه مبلی میخوای بگیری

مبل سلطنتی برای خونه‌های ویلایی و بزرگ که با سبک سلطنتی خاص چیده شده عالیه ولی واسه جهیزیه مناسب نیست 

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
به همه چیز دقت کن، به سبک خونه، سبک مبلمان، رنگ و طرحشون، بعد تصمیم بگیر چه مبلی میخوای بگیریمبل سلط ...

مرسیی

با نقص هایت خودتو دوست داشته باش چون خودتو دوس داشته باشی بقیم همینطور دوست دارن..

سلیقه ای هست به نظرم سلطنتی که خیلی خیلی زشته 

برای جهاز راحتی بهتره همون چستر هم جزوشه

حالا اگر خونه بزرگ باشه یه دست هم نئوکلاسیک یا فرانسه یا اتریشی عالی هست🥲

سلیقه ای هست به نظرم سلطنتی که خیلی خیلی زشته برای جهاز راحتی بهتره همون چستر هم جزوشه حالا اگر خونه ...

فدات مرسی

سلطتنتی خیلی مد نیست الان زیبایی تو سادگیه، مبل نئوکلاسیک به نظرم قدیمی نمیشهزیبا و راحته

قربونت برمممم پس خب؟

بستگی به فضای خونه هم داره اینکه چند دسته مبل می خوای بذاری

نمیدونم هنوز🥺

2810