2777
2789
عنوان

کسایی که عزیز از دست دادن زندگیتون به حالت قبل برگشت علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 19 پست

برادرم رو از دست دادم 

تا روز ها نتونستم بلند شم 

اما آخرش با خدا خلوت کردم چند روز و عبادتش کردم

و حقیقتا صبر کردم 

و همچنان صبر میکنم

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘

باز همینکه تا ۴۵ سالگیتون سایه پدر بالای سرتون بود خودش هزار رحمته ، خدا روح پدر برگوارتون رو قرین ر ...

مممنونم عزیزم.ولی بابا مامان تو هر سنی رفتنشون زوده

احساس می‌کنم برای از دست دادن بابام هنوز زود بود

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مممنونم عزیزم.ولی بابا مامان تو هر سنی رفتنشون زودهاحساس می‌کنم برای از دست دادن بابام هنوز زود بود

بله واقعا هر زمانی باشه غمش کنج وجود ادم میمونه من ۲۰ سالمه خیلی ترس از دست دادن پدر دارم رویام اینه ک حداقل ۲۵ سال دیگ هم بابام کنارم باشه💔

قطعا زود بوده شماهم سنی ندارید ادم همیشه تو هر برهه ای از زندگیش دلش مامان باباشو میخواد

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

روح مادرتون بخاطرداشتنه شماشاده ،،ان شاالله باحضرت زهرامحشوربشن

ممنون خانم

خدا به خانوادتون سلامتی بده

کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید