2777
2789

مم تو ی رنج سنی بودم ک خواستگار زیاد داشتم رو همشون ی عیبی میزاشتم مثلا میگفتم اره طرف موهاش فشن ه . یا میگفتم اره مادرش خیلی حرف میزنه . دوروز دیگه تو زندگیم دخالت میکنه ...

تا گذشت خونواده دوستم برا  برادرش واس گفتن .

اونموقع شاخکام تیز شد. ناشناس رفتم مغازه ش اسم مغازه  ش دخترونه بود گفتم ن لابد اسم دوس دخترش ه. یا شماره موبایلشو زدم و تلگرامشو چک کردم  داداشم  گف اره بدرد نمیخوره بیخیال 

منم که دست ب رد دادنم ملس بود گفتم ن قصد ازدواج ندارم

شاد باش بخندی میگذره ناراحتم باشی میگذره پس بخند که حداقل به خوشی بگذره    

خوب

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب

وای امضات😍😍😍کارت واقعا توفیق میخواد ها و الا ماها صد بار شنیدیم ولی عرضه ی نشر سخن امام علی علیه السلامو نداشتیم. التماس دعا

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

اسی ما مجردا رو دور ننداز🤣الافمون نکن

مجردام آدمن

مجردام دل دارن

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
وای امضات😍😍😍کارت واقعا توفیق میخواد ها و الا ماها صد بار شنیدیم ولی عرضه ی نشر سخن امام علی علیه ...

ممنون عزیز❤️

کار خاصی نمیکنم چون عاشق حدیث های امام علی هستم گذاشتم امضام .چون هم حقه هم شاید باعث تلنگری بشه

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

ازون موقع حدود ۶ سال گذشته . من ۳ سال ازدواج کردم با مردی ک فکر میکردم همه چی تموم ه اما نه اونا همش ظاهر قضیه بود با مردی ازدواج کردم ک ۸ گرو ۹ شه .

الان شوهرم زنگ زد بهم گفت آره  رفتم شهرتون ی نفر از پشت زده بهم . ی شاسی بلند مشکی فامیلش اینه و رستوران داره !!

شناختم 

شوهرم گفت میشناسی گفتم آره برادر دوستمه  

یهو ب خودم اومدم دیدم ای دل غافل با کسی ازدواج کردم ک دقیقا همون ایرادات داره 

ینی گوشی موبایلش رمز داره . بددهن ه . همیشه از بی پولی دم میزنه . دست ب زن داره و ... دهن بین و بدردنخوره !!

اونجا بود ک با خودم گفتم گریه تو ماشین شاسی بلند خیلی بهتر از گریه و عذاب روحی روانی تو ی پراید  داغون بود ‌!!.

الان ایشونم ازدواج کرده منم ازدواج کردم .

خواستم بگم تو خواسته هاتون یذره منطقی و با دید باز نگاه کنید .

شاد باش بخندی میگذره ناراحتم باشی میگذره پس بخند که حداقل به خوشی بگذره    
ازون موقع حدود ۶ سال گذشته . من ۳ سال ازدواج کردم با مردی ک فکر میکردم همه چی تموم ه اما نه اونا همش ...

تو همونی که میگفتی فقط معنویات واسم مهم بود؟

ازون موقع حدود ۶ سال گذشته . من ۳ سال ازدواج کردم با مردی ک فکر میکردم همه چی تموم ه اما نه اونا همش ...

گریه تو ماشین شاسی بلند و...؟؟

هرجا خدا باهات باشه و تو با خدا باشی در هر صورت برنده ای دیگه لازم نیست گریه کنی

مشکلاتم کم کم درست میکنی دونه دونه

2810