2777
2789
دقیقا همینه بقیه همش چرته ساخته ذهن خیال دروغ های آ خ و ن د ها

مگه فقط آخوندا این حرفارو میزنن اکثر ادیان به روز قیامت و پاسخگویی ایمان دارن فقط یسری از ادیان مثل بودایی‌ها به تناسخ اعتقاد دارن اونم بخاطر این بوده که رعیت فکر کنه این زندگی سخت و  ظالمانه تقصیر زندگی گذشته ی خودش بوده  برعلیه حکام ظالم شورش نکنن البته الآنم ادامه داره مثلا تو کره ای ها تا قیامت رو انکار بکنن و مردم رو از هدایت و توبه باز بدارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خود خدا راهنمایی کرده. خدا از طریق پیامبران و کتابهای آسمانی مثل قرآن ما از وجود یک دنیای دیگه خب ...

خب از کجا معلوم این فقط یه باورباشه که چون همه باورش کردن مام مجبوریم قبولش کنیم..هیچی معلوم نیست هیچی 

کسی تا به حال از مرگ کامل برنگشته که دقیقا بدونیم دنیایی هست یا خیر

من خودم به شخصه نه میتونم صد در صد چیزی رو نفی کنم

و نه میتونم صد در صد قبول کنم

همه چیز در هاله ای از ابهامه!

تَماشام کن..همه زَهر مو..کِشیدن ولی..کُشنده ام هنوز..

آدم بمیره تموم میشه زندگی و دنیای دیگه ای وجود نداره وای تو رو قران منو ریپ نزنید من نظر خودمو گفتم ...

یه سوال شما فکر کن یک درصد این نظریه ی قیامت واقعیت  داشته باشه حالا من نوعی که به قیامت اعتقاد دارم چه چیز خاصی و از دست دادم نهایت یسری کاهارو انجام ندادم که خیلی مهم نیست مثلا مشروب و گوشت حرامیجات نخوردم... و یسری کارهارو انجام دادم مثلا نمازی خوندم یوقتایی وقت گذاشتم با خدا حرف زدم و از گناهان ابراز پشیمانی وتوبه کردم ولی اونی که اعتقاد نداره به قیامت خودش رو رها می‌کنه هرکاری دوست داره انجام میده و احساس گناه و پشیمونی هم نداره اگه قیامتی باشه  نتیجش چی میشه ؟پس عاقلانه تر اینه که به قیامت اعتقاد داشته باشیم تا اگه بود ابد رو از دست ندیم لااقل امیدمون به خدا باعث  نابودی ابدمون نشه  

خب از کجا معلوم این فقط یه باورباشه که چون همه باورش کردن مام مجبوریم قبولش کنیم..هیچی معلوم نیست هی ...

معاد علاوه بر اینکه یک بحث اعتقادی هست، اثبات عقلی هم داره. اگه تحقیق کنید، سرچ کنید دلایل عقلیش رو می بینید. قرآن ما هم دلایل زیادی اورده. 

متاسفانه یکی از چیزهایی که در کامنت بعضی کاربران می بینیم اینکه بر اساس ظن حرف می زنن یعنی بر اساس حدس و گمانهای خودشون از دنیا. این خیلی در قرآن ما نهی شده. اصلا قابل قبول نیست انسان اینجوری خودش رو سردرگم کنه به جا اینکه تحقیق کنه و ببینه اصلا قرآن یا دانشمندان یا بزرگان چی چی میگن

یه سوال شما فکر کن یک درصد این نظریه ی قیامت واقعیت داشته باشه حالا من نوعی که به قیامت اعتقاد دارم ...

با اینکه گفتم ریپ نزنید قسم دادم باز ریپ زدین😆🤣 ببین من اعتقادی ندارم من اصلا نماز خوندن بلد نیستم ولی اندازه موهای سرم به آدم فقیر کمک کردم تا اونجا تونستم توانم بود حتی گاهی بیشتر از توانم دست کسایی و گرفتم زندگی کسی و بهم نزدم گاهی وقتا غذا درست میکنم بین نیازمندا پخش میکنم اعتقاد ندارم اما انسانیتم و کنار نذاشتم 

2810