2777
2789
عنوان

ازدواج برا پسر بیستو دوساله

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 36 پست
خیلی زوده اون هنوز چپ رو از راست نمیتونه تشخیص بدهدختره هم همینطور

این جوریم نیستا عزیزم خیلی از دخترا تو ۱۸ سالگی کاملا از لحاظ عقلی به بلوغ رسیدن حالا پسره رو نمیدونم یه کم سنش کمه و ممکنه رفتار های بچگانه ای داشته باشه ولی در کل اگه امکانات کاملی داشته باشه چه اشکالی داره ازدواج کنه ؟ 

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
الان همه میگن زوده ولی واقعیت اینه که به جربزه داشتن پسره و عاقل بودن دختره بستگی داره ..این که میگی ...

پدرش براش خونه خریده و میخاد ملک و مسکن به نام دختره هم  بزنه

پسره کار میکنه درامدش بالاست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پدرش براش خونه خریده و میخاد ملک و مسکن به نام دختره هم بزنهپسره کار میکنه درامدش بالاست

اگه از لحاظ فرهنگی و اعتقادی به هم میخورید و البته اخلاق خوبی داره ، چند جلسه برید مشاور و ازدواج کنید .. الان مورد خوب کم شده بی دلیل رد نکن

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
هیچ ادمی تو ۱۸ تا ۲۰ سالگی به بلوغ عقلی نمیرسه فقط توهم میزنه که بلوغ عقلی رسیده

نمیدونم شایدم شما درست میگین و این حس فقط یه توهم باشه .. 

من خودم ۱۸ سالمه تا الان از دبیرام و اطرافیان شنیدم که عاقل هستم ولی بازم یه رفتارهای احمقانه ای بعضی وقتا میکنم 😂 پس حرف شما رو قبول دارم ولی خب برای ازدواج بیشتر به سیاست و بلوغ عقلی نسبی نیازه که به نظر خود من دختر ۱۸ ساله داره این مقدارو حالا بعدا با تجربه کسب کردن بهتر هم میتونه زندگیش رو اداره کنه البته گفتم که این نظر منه و ممکنه اشتباه باشه ..

هیچ ادمی تو ۱۸ تا ۲۰ سالگی به بلوغ عقلی نمیرسه فقط توهم میزنه که بلوغ عقلی رسیده

این طوری نیست من 20سالمه به بلوغ فکری رسیدم توهم هم نیست الان شما مسائل مختلفی که تو زندگی زناشویی پیش میاد را مثال بزن تا بگم واکنشم تو اون شرایط چیه

آقا هستم

من و همسرم تو همین سن ازدواج کردیم

ده سال گذشته، نمیگم سخت نبود، ولی راضیم خداروشکر

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
نمیدونم شایدم شما درست میگین و این حس فقط یه توهم باشه .. من خودم ۱۸ سالمه تا الان از دبیرام و اطراف ...

مطمئن بودم سنت کمه هممون تو ۱۷.۱۸ سالگی توهم عقل کل بودن داریم سن که بیشتر میشه میفهمی خیلیم بچه و بی عقل بودی منطورم فقط به شما نیست خودمم همین بودم همه همینن 

مطمئن بودم سنت کمه هممون تو ۱۷.۱۸ سالگی توهم عقل کل بودن داریم سن که بیشتر میشه میفهمی خیلیم بچه و ب ...

😂😂👌🏼

ولی اینو مطمئنم نسبت به خیلی هم سن هام عاقل ترم ولی به قول شما هنوز به عقل کل بودن نرسیدم 😁😂

بخدا نرسیدی😂😂توهمه۳ سال بعد به حرفم‌میرسی

در این شکی نیست که با زیاد شدن سن آدم بخته تر عمل میکنه 

ولی بلوغ فکری هم به این معنی نیست که 100 درص بی نفص رفتار کنی بابا های ماام گاهی رفتاری دارند که درست نیست 

باید در مجموع منطقی به مسائل نگاه کنی و با توجه به اون شرایط رفتار درستو نشون بدی

کاری نداره که امتحان کن متوجه میشی رسیدم یا ن

آقا هستم

2810