2777
2789
عنوان

کیا باردارن من رنگ پوستم خیلی تیره شده و قیافم یه جوری شده

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 27 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من قیافم خیلی معمولیهسر بارداری اولم خیلی ورم داشتم زشت شده بودمولی بطرز عجیبی سر این بارداری خوشگل ...

🤣🤣🤣اره بعضیا خوشگل میشن ما که شانس نداشتیم 😂

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙
بچه ات پسره؟من سر بارداری پسر تیره شده بودمسر دخترم بلور

اره پسره😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙

من بچه ندارم نظری ندارم سلامت باشید خداحافظ😁

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
خوب میشی من پشیمون شدم چرا باردار شدم میگفتم بدنم خراب شد زشت شدم

نه اتفاقا من عاشق بچم 🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه اتفاقا من عاشق بچم 🥺

حالا بزار دنیا بیاد انشالله بسلامتی یه عاشقی بهت نشون میده تا آخر عمرت یادت نره خصوصا دو ماه اول هیچکس تو کل خانواده به اندازه من دیوونه بچه نبود وای الان نفرت پیدا کردم نوزاد میبینم فق غم بدبخختی بیخوابی از جلو چشام رژه میره 🤣

قدیمی ها چون پسر براشون تخم دوزرده میزاشت میگفتن دختر داشته باشی زشت میشی وای که من سر بچه اوم که دخ ...

چه جالب 

نه خب من اینجوری نشنیدم

من شنیدم دختر زیبایی مادرشو میگیره برای خودش ک خوشگل بشه 

پسر ولی نه

خداحفظ کنه بچه هاتو عزیزم

چه جالب نه خب من اینجوری نشنیدممن شنیدم دختر زیبایی مادرشو میگیره برای خودش ک خوشگل بشه پسر ولی نهخد ...

مبگم که از قدیم مونده اینها 

مادرم سر داداشم ز بس آب آورده بود راه نمیت نست بره

کلا به بدنه