2777
2789
عنوان

زن داداش

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 71 پست
من اونا که خوبن رو دیدم خواهر شوهره اذیت میکنهمنم ک اذیت کن نیستم پس یک سلیطه در راهه😂😂

دقیقا 

فک کن من انقدر سرم ب زندگی خودم گرمه داداشمو ماهی یبار خونه بابام ببینم دوستش ام دارم برامم مهمه

بعد نیستم تو زندگیشون دیگه 

باز زن داداشه با من کار داره

مامانمو دیده گفته یعنی چه بچه پسره مگه دختر نبود 

مگه دکتر نگفت دختر 

همش هم تو جمع میگفت کاش فلانی ی پسر بیاره یعنی من 😁😁

خب تو بگو پسر یا دختر اخه چ تاثیری رو زندگی شما داره 

دختر ک جیگرتره غمخواره مادره نفسه اخه

من خواهر شوهرم زنگ زد به شوهرم منو خراب کنه و بد منو بگه باهم بحثشون شد 

خانم خودشم قهر کرد با ما و محل منم نمیزاره خودش، شروع کرد ینی 

زنداداشامم یکیشون زیاد با ما صمیمی نمیشه منم بهش احترام میذارم

ولی امان از کوچیکه ک مرتب به من حسودی میکنه و ی فتنه ای هم برام به پا کرد من ندید گرفتم 

الانم داداشمو پر کرده و داداشم الکی با من قهر کرده😐من هیچ وقت ب داداشم نمیگم زنت آله وبله

به زنش زنگ نمیزنم چون خیلی در حقم بد کرد ولی همش حالشو از داداشم می‌پرسیدم ک اونم قهر کرد😄

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم منظورم از عروس نی نی سایتی این تاپیکاس که هرچی میشه چون طرف خواهر شوهره حمله ور میشن به اون بخ ...

وای شما ام اون تاپیک دیدی ؟؟؟ من خیلی عصبی شدم آخه فکرشو کردم گفتم اگه عروسمون بخواد اینجوری باشه که من برادرمو نبوسمو بغل نکنم که دیگه واقعا آدم بیخودیه

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›
همیشه یجور نیست من اینو میگم شما باید همون اول گربه رو دم حجله میکشتید واگرنع که بعله زیاد هست اینجو ...

اره بلد نبودم 

بچه بودم 

تازگیا دارم بچه گربه میکشم خخ

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
دقیقا فک کن من انقدر سرم ب زندگی خودم گرمه داداشمو ماهی یبار خونه بابام ببینم دوستش ام دارم برامم مه ...

دقیقا منم همچین عروسایی رو میگم چون دیدم واقعا هستنن

من خواهر شوهرم زنگ زد به شوهرم منو خراب کنه و بد منو بگه باهم بحثشون شد خانم خودشم قهر کرد با ما و م ...

وای شما از چند جهت بهت حمله شده 😂😂

خدا صبرت بده 

من میگم حالا اصن شوهر خودشه بکشه سمت خودش اشکال نداره 

فقط کاری ب ما نداشته باشه وگرنه وارد عمل میشم

وای شما ام اون تاپیک دیدی ؟؟؟ من خیلی عصبی شدم آخه فکرشو کردم گفتم اگه عروسمون بخواد اینجوری باشه که ...

وای آره

اصلا به عروس چه ربطی داره؟

خیلی ببخشید یهو بیاد سرشو بکنه تو شلوار ما دیگه

از داداش شروع میشه پس فردا میگن نباید باباتو ماچ کنی چون پدرشوهر ماس ناراحت میشیم

نگو اینطوریخوب کردی قطع ارتباط کردی

نمیدونی که از وقتی وارد زندگیمون شد چه بلای سرمون آورد بیشرف بی ریشه الانم یه قلاده انداخته دور کردن داداشم هر جا میگه می‌ره هر جا بگه نرو نمیره به مامانم گفت من تو نمی‌خوام فقژچط خونه اتو می‌خوام ببین داداشم چقدر عوضی بیشرف حروم زاده شده که به مامانم همیچین حرفی میزند خدا هر دوتاشونو لعنت کنه

وای خیلی سخته اینطوری این همه فاصله کل اقوامتون خوزستانن؟

آره ولی ی تعداد دوست خانوادگی و اقوام کرج ام داریم 

مامان بابام بیشتر خوزستان ساکن هستن ولی بین چهارمحال بختیاری وخوزستان در رفت و آمدن و اقوام هامون اغلب اونجاهان (لریم) ولی شهر های دیگه همه آشنا و اقوام داریم  

خانواده شوهرمم کرمانشاه ولی خب باز از اقوام اونا ام کرج هستن پیشمون😂کلا خیلی پیچیدست ولی داداشمو برادرشوهرم اغلب میان پیش ما 

نمیدونی که از وقتی وارد زندگیمون شد چه بلای سرمون آورد بیشرف بی ریشه الانم یه قلاده انداخته دور کردن ...

چقد بدددد

امیدوارم سر به راه بشن 

هم اون مادر گناه داره هم شما که حرص میخوری دیگه میبینی اینارو

آره ولی ی تعداد دوست خانوادگی و اقوام کرج ام داریم مامان بابام بیشتر خوزستان ساکن هستن ولی بین چهارم ...

اینطوری سخته واقعاا

عروستون ایشالا یا کرجی باشه یا خوزستانی پای استان دیگه ای وسط کشیده نشه 😂😂

وای آرهاصلا به عروس چه ربطی داره؟خیلی ببخشید یهو بیاد سرشو بکنه تو شلوار ما دیگهاز داداش شروع میشه پ ...

دقیقا😐ی باره بگن خواهرشوهر بره بمیره 😂😂

من داداشم ۱سال ازم کوچیکه وای خیلی وابستم بهش ب قدری که شوهرم حسودی می‌کنه 

هیچی دیگه تازه تو تاپیک ام می‌گفت چرا بچه خواهر شوهرم میاد شوهرمو بغل می‌کنه حس خوبی ندارم😐😐😐😐ببخشید که داییشه

چقد بددددامیدوارم سر به راه بشن هم اون مادر گناه داره هم شما که حرص میخوری دیگه میبینی اینارو

خیلی وحشتناک خیلی این ها هیچ وقت سر براه نمیشن چون زنیکه توله شیطان 

آره بخدا هر وقت گوشی مامانم نگاه میکنم میبینم مامانم بهش زنگ زده جواب نداده کلی اعصابم خورد میشه همون موقع کلی هر دوتاشونو نفرین میکنم 

دقیقا😐ی باره بگن خواهرشوهر بره بمیره 😂😂من داداشم ۱سال ازم کوچیکه وای خیلی وابستم بهش ب قدری که شو ...

وای اینا چرا اینطورین

احتمالا باید جلوی داداش چادرم سرمون کنیم 

روحیه زن داداش مخدوش نشه 

😂😂

2810