بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم من یکی بعنوان یه دختری که یک عمر بابام ومامانم با ابرو وباشخصیت وبی سروصدازندگی کردیم هیچوقت بدجنسی رو کینه رو نامهربونی رو بهم یاد ندادن بجاش همیشه گذشت ومهربونی ودل رحمی یادگرفتم وهرچی میکشیم از بابام مامانم داداشم خودم وحتی شوهرم ازدل مهربون ورحیممونه اون عروسا قطعا یه سختی از خانواده شوهردیدن باکلی صبوری یهو منفجرشده صبرشون هیچ ادمی نمیتونه بدباشه مگرمجبورش کنن من ازاول نامزدیم تیکه وطعنه شنیدم تا الان که به لطف خدا باردارم و تا چندهفته پیشم خاهربزرگه همسرم چنان بحثی بین متگنو شوهرم بپاکرد که مامانم باتمام صبوریش و بابام باتمام مهربونیش شوهرمو خانوادشو نشوند سرجاشون گفت ۸ماه پیش دخترمونیم که صحیح وسلامت خودشو بچه هاش فارغ بشن خیالمون راحت شه با نذر ونیاز والتماس خدا واهل بیت وسادات داریم استرسو ازش دورمیکنیم شماها چه قصدی دارید بین زن وشوهر بحث بپامیکنید که حال دخترم بدشه ببین اینجا دیگه نمیشه گفت عروس بدیا عروس نینی سایتی واینم مطمئن باش ۹۰درصدبحث وجدال از خانواده شوهر فقط ۱۰درصد باشخصبت وجود داره وگرنه منم بعنوان خاهرشوهر اینده هیچوقت بخودم اجازه نمیدم لطمه ای به زندگی داداشم بزنم دوست دارم همیشه بخوشی باشن وزندگی شیرین و دلیلی نمیبینم خانوادمون کوچکترین دخالتی توی زندگی داداشم داشته باشیم فقطدرصورتی که ازمون کمک بخوان پس همه مثل هم نیستن دخترخوب
ایشالا یه عروس خوببب نصیبتون میشه رابطه خواهر برادری حذف شدنی نیست یک عمر باهم بزرگ شدن خواهر و براد ...
مرسی خدا از دهنت بشنوه
راهمون خیلی دوره فکرشو کن من کرجم مامانم اینا خوزستان
🫣🥲قرار بود بابام که برای داداشم خونه مجردی میخره بیاد کرج بگیره که خودشون ام بیشتر بیان و برن ولی خب دیگه خونه خالی شهر خودمون بابام داشت همونو داد داداشم