2777
2789
عنوان

زن داداش

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 71 پست
رآه حلش فقط همونه نمیدونم چرا خواهرشورا به خودشون اجازه دخالت میدن البته شما که گلی میدونم

عزیزم من خودم عروس ی خانوادم در آینده ام خواهر شوهر میشم انشالله ولی خیلی جاها دیدم عروسا فتنه افکنی کردن به هر دو طرف بستگی داره ن یک طرف

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداکنه سرش بکار خودش باشه 😂کلشو بکن

دقیقا بخدا من مثلا کاری به روابط صمیمی شوهرم و خواهرش ندارم اصلا خب خواهر برادرن مگه میشه از هم جداشون کنم؟

و همچین چیزیو برای خودمم می‌خوام چون شدیداً وابسته داداشمم همینجوریش با اینکه راه دورم دل تنگ میشم دیگه اون موقع هیچی نمی‌مونه ازم 🥲🥲

دقیقا بخدا من مثلا کاری به روابط صمیمی شوهرم و خواهرش ندارم اصلا خب خواهر برادرن مگه میشه از هم جداش ...

ایشالا یه عروس خوببب نصیبتون میشه رابطه خواهر برادری حذف شدنی نیست یک عمر باهم بزرگ شدن خواهر و برادر

عزیزم من خودم عروس ی خانوادم در آینده ام خواهر شوهر میشم انشالله ولی خیلی جاها دیدم عروسا فتنه افکنی ...

اره عزیزم حرف شما هم درسته ولی والا بخدا من کاری به کسی ندارم 

خونمون باشم بی سر و صدا فقط کارامو انجام میدم البته موزیک میذارم 

بخدا که مادرشوهر و خواهرشوهرام حسودن واگذارشون کردم بخدا همه قضاوتا موند برای قیامت

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

عروس نینی سایتی؟ 😕

عزیزم من یکی بعنوان یه دختری که یک عمر بابام ومامانم با ابرو وباشخصیت وبی سروصدازندگی کردیم هیچوقت بدجنسی رو کینه رو نامهربونی رو بهم یاد ندادن بجاش همیشه گذشت ومهربونی ودل رحمی یادگرفتم وهرچی میکشیم از بابام مامانم داداشم خودم وحتی شوهرم ازدل مهربون ورحیممونه اون عروسا قطعا یه سختی از خانواده شوهردیدن باکلی صبوری یهو منفجرشده صبرشون هیچ ادمی نمیتونه بدباشه مگرمجبورش کنن من ازاول نامزدیم تیکه وطعنه شنیدم تا الان که به لطف خدا باردارم و تا چندهفته پیشم خاهربزرگه همسرم چنان بحثی بین متگنو شوهرم بپاکرد که مامانم باتمام صبوریش و بابام باتمام مهربونیش شوهرمو خانوادشو نشوند سرجاشون گفت ۸ماه پیش دخترمونیم که صحیح وسلامت خودشو بچه هاش فارغ بشن خیالمون راحت شه با نذر ونیاز والتماس خدا واهل بیت وسادات داریم استرسو ازش دورمیکنیم شماها چه قصدی دارید بین زن وشوهر بحث بپامیکنید که حال دخترم بدشه ببین اینجا دیگه نمیشه گفت عروس بدیا عروس نینی سایتی واینم مطمئن باش ۹۰درصدبحث وجدال از خانواده شوهر فقط ۱۰درصد باشخصبت وجود داره وگرنه منم بعنوان خاهرشوهر اینده هیچوقت بخودم اجازه نمیدم لطمه ای به زندگی داداشم بزنم دوست دارم همیشه بخوشی باشن وزندگی شیرین و دلیلی نمیبینم خانوادمون کوچکترین دخالتی توی زندگی داداشم داشته باشیم فقطدرصورتی که ازمون کمک بخوان پس همه مثل هم نیستن دخترخوب

ایشالا یه عروس خوببب نصیبتون میشه رابطه خواهر برادری حذف شدنی نیست یک عمر باهم بزرگ شدن خواهر و براد ...

مرسی خدا از دهنت بشنوه 

راهمون خیلی دوره فکرشو کن من کرجم مامانم اینا خوزستان 

🫣🥲قرار بود بابام که برای داداشم خونه مجردی میخره بیاد کرج بگیره که خودشون ام بیشتر بیان و برن ولی خب دیگه خونه خالی شهر خودمون بابام داشت همونو داد داداشم 

عروس نینی سایتی؟ 😕عزیزم من یکی بعنوان یه دختری که یک عمر بابام ومامانم با ابرو وباشخصیت وبی سروصداز ...

عزیزم منظورم از عروس نی نی سایتی این تاپیکاس که هرچی میشه چون طرف خواهر شوهره حمله ور میشن به اون بخدا😂

دور از جون شما 

اما یه سریام عجیبن خب

مثلا ی تاپیک بود میگف جلو زن داداش نباید داداشو بوس کرد

ک زن داداش ناراحت نشه

یعنی یه دختری که دوروزه اومده از من که ۲۰ ساله خواهرشم انقدر نزدیک تره ک داداشمون رو حتی نبوسیم؟

اره عزیزم حرف شما هم درسته ولی والا بخدا من کاری به کسی ندارم خونمون باشم بی سر و صدا فقط کارامو انج ...

همیشه یجور نیست من اینو میگم 

شما باید همون اول گربه رو دم حجله میکشتید 

واگرنع که بعله زیاد هست اینجوریا 

مرسی خدا از دهنت بشنوه راهمون خیلی دوره فکرشو کن من کرجم مامانم اینا خوزستان 🫣🥲قرار بود بابام که ب ...

وای خیلی سخته اینطوری این همه فاصله 

کل اقوامتون خوزستانن؟

2810