2777
2789
عنوان

زن داداش

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 71 پست
واای عجب فتنه اییی تاوان گناههانشون بوده 😖😂😂

تازه افتخارم میکرد آره من کاری کردم از اول پای پدر شوهر مادرشوهر بریده شه

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›
آره عزیزم متاسفانه زن داداش کوچیک من بسیار بی‌شعور پررو و حسوده جوری ک حتی همه فامیلشون قهرن باهاشون ...

نه زن داداش نه خواهر شوهر هیچ کدوم دوست نمیشن برای ادم نهایتا باید فاصله بگیره

خیلی زشته این کارا نمیدونم مثلا نمیگن سر بچه م میاد؟ یا تو ذهنشون چی میگذرا انقدر اذیت دارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی بمیرم چقد شرایط بده حق داری شما بخدااونم مادره بخصوص که طرف مقابلش پسرشه مادرا سر پسر یه جور عج ...

خدا نکنه عزیزم دلم واقعا برای مامانم میسوزه چند ماه پیش مامانم گفت بریم در خونشون مامانم براشون لباس خریده بود گفت بریم بهشون بدیم زنگ خونشون زدیم زنیکه آیفون برداشت در باز نکرد بعد من به همسایه اشون زنگ زدم در باز کردن رفتیم جلوی در خونشون مامانم ویلچریه من مامانم گذاشتم رفتم طبقه پایین هر چی مامانم التماس میکرد من پشت درم از رو ویلچر افتاد بازم در باز نکرد که من دیگه طاقت نیورمدم رفتم پیش مامانم گفتم چرا نمی‌فهمی تو نمی‌خوام پسرت تو بلاک کرده زنیکه اش بهش اجازه نمیده همون موقع در باز کرد وقتی در باز کرد اعصابم خورد شد به چیزی بهش گفتم دیونه شد واقعا اگه واقعیت نداشت آنقدر نباید دیونه میشد همون موقع داداشم بهش گفت من تورو نمی‌خوام خونه اتو می‌خوام آخه چرا ما که آزمون به مورچه نرسیده چرا باید همچین بلای سرمون بیاد به حق این لحظه ساعت ها به خاک سیاه ببشینن الهی یه بلایی سرشون بیاد مرغ های آسمون براشون زار بزنن

خدا نکنه عزیزم دلم واقعا برای مامانم میسوزه چند ماه پیش مامانم گفت بریم در خونشون مامانم براشون لباس ...

مطمعن باش بدون حتی یک درصددددد شک

چنان جوابی از این کاراشون میگیرن که تا چند نسلشونم حس میکنن

هیچ کدوم از رفتارا بدون جواب نمیمونه 

خدا حفظ کنه مادرتو برات

چاره ای جز صبوری نیست

اما شما با فکر مداوم و حرص خوردن خودت رو از بین نبر

چون خودتم میدونی حرص و جوش فایده ای نداره

اونم مادره شما یک عمر کنار گوشش بگی این پسر برات بچه نمیشه بازم بیخیال نمیشه 

نه زن داداش نه خواهر شوهر هیچ کدوم دوست نمیشن برای ادم نهایتا باید فاصله بگیرهخیلی زشته این کارا نمی ...

بله عزیزم 

خواهرشوهرم خوب درسی به من داد اینکه صمیمیت با خانواده شوهر آخرش پشیمونی هست 

دیگ منم یاد گرفتم بعدا ک جاریم اومد روابطمون با هم کاملا رسمی هستو محترمانه، اصلا باهاش صمیمی نمیشم و نخواهم شد 

بعد زن داداش من میخواست عقد منو بهم بزنه من فهمیدم هیجی نگفتم ولی آبروی ما تو فامیلمون رفت از بس گفتن چقدر عروسشون سلیطه اس چقد بدجنسه اینا بیشتر آزارمون میداد 

منم کاری ب کارش نداشتم ولی اون بازم میرفت پیش داداش من و هی میگفت خواهرت عقده آیه  وخواهر تو فلانه محل من نمیذاره 

منم میخواستم به داداشم بگم اگه محلش نمیزارم دلیلش اینه ک اینکارو کرده داداشمم اخلاقمو میدونه من کسی باهام کاری نداشته باشه ابدا مطلقا بلد نیستم براش شر به پا  کنم واینا

همون ی بار بحثش شد و حتی ی بارم داداشم دوباره بحثو پیش کشید من دیگ هیچی نگفتم میخواستم کش پیدا نکنه ک هی بدتر شه 

خواستم بهت بگم فقط وفقط تو زندگیت با هیچکسی صمیمی نشو حتی اگه اون شخص خیلی خوب بود چون روزگار هزارتا چرخ میخوره شاید همون آدم بعدها دشمن قسم خورده ات بشه  من بخاطر کارای خانواده شوهرم خیلی خیلی اذیت شدم حتی بیشتر از کارای زن داداشم، سالها افسرده بودم مریض شدم فقط بخاطر صمیمیت بیخود و اعتماد نابجا

و ابدا مطلقا راز زندگیتو به هیچ کسی جز خدا نگو

مطمعن باش بدون حتی یک درصددددد شکچنان جوابی از این کاراشون میگیرن که تا چند نسلشونم حس میکننهیچ کدوم ...

آره مطمنم خدا جای حق نشسته دیر و زود داره ولی سوخت سوز نداره می‌دونم ولی نمیشه دلم واقعا برای مامانم میسوزه آخی الهی بمیرم برای مامانم دختر همسایمون میاد خونمون همش دوست داره موهاشو گیس کنه باهاش بازی کنه وای وای وقتی میبینم حالم بد میشه دوست داشت بجای دختر همسایه نوه اش بود آخه چرا باید یه پسر اینقدر بی وجدان بیشرف سنگ دل بشه چرا اون زنیکه اینقدر سنگ دل بدجنس که براش مریضی مامانم مهم نیست حداقل کاش داداش بیشرفم جواب تلفن میداد هی خدا 🥺🥺😭😭💔