2777
2789
عنوان

زن داداش

589 بازدید | 71 پست

انقدر اینجا دعوای زن داداش و خواه شوهر خوندم

نمونه واقعیشم تو زندگی مامانم دیدم

میخوام داداشم ک زن گرفت برم شهر دیگه ای کلا دور شم 

وای کی حوصله جنگ و جدال داره 😭😂

خداکنه مثل یه سری عروسای نی نی سایتی نباشه 

همش به خاطر اينه ك ور دل هم هستن

و پسرا مستقل نيستن

و قاطي شدن بيش از خد

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه خواهرشوهر از اول خودشو زیاد درگیر مسائل نکنه هم برای خودش خوبه هم احترام حفظ میشه 

والا من انگار ۴ تا مادرشوهر دارم آخه یکی نیست بگه به شماها چه آخه تو همه چی سرک میکشین

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

بنظر من ادم اگه کاری ب عروس نداشته باشه...زیاد خونه ی هم رفت و امد نداشته باشن...ووقتی میاد خونه ش شروع ب تیکه کنایه انداختن نکنن عروس هم کاری با اونا نداره...در کل ب عروس و داماد نباید زیاد رو داد

اره نباید دخالت کنن هیچ کدوم

رآه حلش فقط همونه نمیدونم چرا خواهرشورا به خودشون اجازه دخالت میدن 

البته شما که گلی میدونم 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
رآه حلش فقط همونه نمیدونم چرا خواهرشورا به خودشون اجازه دخالت میدن البته شما که گلی میدونم

آره دیگه خیلیا اینطورین عمه ی من دخالت نمیکرد اما زبونش نیش مارو دو هیچ میزد انقد اذیت کرد

2810