2777
2789
درسته کاش کسی بود بهمون یاد میداد همون موقعالانم دیر نیستش البته

دقیقا منم بعد همین حساب کتاب تا یه مدت حالم بد بود هی فکر میکردم طلا اونموقع انقد بود حقوق من اونقد بود میتونستم قشنگ ماهی پنچ گرم پس انداز کنم ولی بجاش رفتم ناخن کاشتم مو کراتین کردم ابرو فیبروز کردم فیلر لب زدم الانم همش از بین رفته دیگه از امسال شروع کردم بکم سخت تر شده برام چون قسطم زیاد داریم قدرت خریدمونم‌اومده پایین ولی بازم هفده گرم تا الان پس انداز کردم طبق پیش‌بینیم‌تا اخر سال باید سی گرم بشه 😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین من برا خودم حساب کردم اگر هرماه یه سکه دو سه گرمی میخریدم که اونموقه میتونستم الان تو همین شهری ...

اگه هر ماه دو گرم بگیره آدم  بعد ۵ سال میشه ۱۲۰ گرم با قیمت ۵ تومن حساب کنیم(بر فرض این که من ۵ ساله این کار رو کردم و الان دارم میفروشم ) میشه ۶۰۰  جایی که من هستم واقعا با این قیمت هیچ خونه ای نیست 

ولی  در کل سرمایه‌گذاری همیشه خوبه طلا هم گزینه امنی

کاش یه جوری بشه همه بتونن بهترین خونه زندگی رو برای خودشون بسازن 

ایشالا شما هم هم خونه بگیری هم هرچی که دوست داری تو زندگیت داشته باشی و تجربه کنی برات اتفاق بیفته 

دقیقا منم بعد همین حساب کتاب تا یه مدت حالم بد بود هی فکر میکردم طلا اونموقع انقد بود حقوق من اونقد ...

آفرین

البته قدیما هم تورم زیاد نبود کسی به فکر پس انداز نبود زیاد

ببین وضعیت قراره بدتر بشه و فقط طلا نجاتمون میده منم امسال یه چن گرمی خریدم ببینیم چی میشه 😕

آفرینالبته قدیما هم تورم زیاد نبود کسی به فکر پس انداز نبود زیادببین وضعیت قراره بدتر بشه و فقط طلا ...

دقیقا قبلا حقوق میگرفتم می رفتم پیجای طلا رو‌میدیم میتونستم با یه بخش از حقوقم یه نیم ست بخرم هی بهونه میاوردم رد میشدم پست بعدی لباس بود سریع میخریدم چقد بی فکر بودم 

ببین ۵ سال دیگه طلا ۵ تومن نیست هااااون موقع شاید گرمی ۲۰ یا ۳۰ تومن باشه

اره میدونم ولی اخه همه چی هم باهاش گرون میشه دیگه طلا  ارزش پول رو حفظ میکنه بیشتر 

ولی دیگه چیکار میشه کرد من خودمم هر بار پول دستم بیاد یکم طلا میگیرم 

دقیقا قبلا حقوق میگرفتم می رفتم پیجای طلا رو‌میدیم میتونستم با یه بخش از حقوقم یه نیم ست بخرم هی بهو ...

آرهههه دقیقا 

من سال ۹۶ رفتم هزار دلار فروختممممم 😐🤦‍♀️ انگار مثلا پول آمریکایی تو خونه باشه گناهه 🤣

هممون از این اشتباها کردیم دیگه گذشته