2777
2789
عنوان

جوش گنده

1 بازدید | 3 پست

تو رو خدا بگید این مدل جوش چجوری درمان میکنید 

انقد سفت و انقد درد داره نه میشه دست زد نه هیچی 

چه پمادی خوبه بزنم رو گونه است

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

زیر پوستیه

ضد جوش باید بزنی روش 

ضد جوش راکوتن خیلی خوبه داروخونه ام دارش تهیش کن 

دوبار در روز بزن روش صورتتو ام تمیز بشور دست کثیف به صورتت نزن و آبرسان بزن بعد ضد جوش بزن همین روند رو ۲بار در روز انجام بده 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›
زیر پوستیهضد جوش باید بزنی روش ضد جوش راکوتن خیلی خوبه داروخونه ام دارش تهیش کن دوبار در روز بزن روش ...

آره زیر پوسته خیلی درد می‌کنه فشارم دادم درنیمد فقط تا مغز استخوانم درد گرفت 

صورتمو می‌شورم 🥲

میگم یه ارزون تر سراغ نداری؟ یکم گرون این ماه خیلی پول ندارم ولی پماد ضدجوش میزدم

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزممم اصلا دست نزن بهش فشارم نده چون زیر پوست به ممکنه زیر پوستت پخش شه اونوقت خوب نیست

راکوتن رو گفتم چونکه از داروخانه ام میتونی تهیش کنی 

خودت پماد ضدجوش داری ؟؟ از چه مارکی ؟

و تا چقدر میخوای خرج کنی من بهت پیشنهاد میدم

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›