2777
2789
عنوان

سیسمونی نوزاد اول

1 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من بچه اولمه نمیدونم چه چیزاییی تهیه کنم  وچه چیزایی اصلا نیاز هست 

تو گوگل هم لیست کامل وخوبی نیست

مثلا گهواره بگیرم یا تخت نوجوان و... 

ممنون میشم راهنمایی کنید

اللهم،همان که میدانی ... :)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تخت نوزاد و نوجوان گرفتم گهواره کنار مادر هم گرفتم گهواره برقی کوچیک هم گرفتم همه اینا سلیقه ای هست با توجه به فضای اتاق و بودجه بخر ولی در کل همشون هم کارایی داره

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من تخت گرفتم که الان جمعه بعد بزرگر بشه میشه بازش کرد تا 5سالگی اندازشهیه حالت تخت کوچیک هم برای کنا ...

ممنون عزیزم بقیه وسایل چه پیشنهادی داری؟! 

من تخت نوزاد و نوجوان گرفتم گهواره کنار مادر هم گرفتم گهواره برقی کوچیک هم گرفتم همه اینا سلیقه ای ه ...

ممنون عزیزم پس تخت میگیرم بهتره

پیشنهادت برابقیه وسایل چیه؟! 

چیا واجبه 

ممنون عزیزم پس تخت میگیرم بهتره پیشنهادت برابقیه وسایل چیه؟! چیا واجبه

لباس سایز صفر و یک لوازم بهداشتی و حمام و سرویس کالسکه و ساک لوازم و شیشه شیر و پستونک و ست خواب هم مسافرتی هم دم دستی اسباب بازی اینا چندتا دونه بگیر کم بخر بعدن با خودش بخر جغجغه و پوپت و سرویس وان و آسانشور پتو دورپیچ و قنداق فرنگی و لباس بیرونی و مجلسی چندتا دونه نهایت تا ۳ ماهگی بخر بعد با توجه به فصل و جثه بچه بخر سرویس حوله و خشک کن پا من مینی واش هم گرفتم یه سری هم اکسسوری چوبی و فرش و پرده و قاب عکس و دکوریجات 

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40