2777
2789
عنوان

عجیب ترین تاپبکی که تو این سایت دیدین ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لعنتی مال سال ۴۰۰ الان خود استارترش خبری ازش نیست اون وقت هی میاد بالا بعد۳ سال🤣🤣🤣🤣🤣🤣

استارتر دوست ماس یه مدتی از سایت رفت گفت تو صفحه ۱۵۰۰۰ همین تاپیک برمیگرده برای همینم هس بچه ها خیلی توش حرف میزنن که صفحاتش بره بالا

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

ی مرغ واسه ۲۰ نفر اقدس الویه ماکارونی ۱۳ بدر اونی ک شوهرش با خودش روزنامه می‌برد تو حموم و معلوم نش ...

عروس و نبات

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

برگام

حیف نمیتونم واضح بگم

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

ی مرغ واسه ۲۰ نفر اقدس الویه ماکارونی ۱۳ بدر اونی ک شوهرش با خودش روزنامه می‌برد تو حموم و معلوم نش ...

وااای اون ماکارونی رو منم خوندمممم از اون روز به بعد ماکارونی دوست ندارم همش یاد توالت بین راهی میافتم

استارتر دوست ماس یه مدتی از سایت رفت گفت تو صفحه ۱۵۰۰۰ همین تاپیک برمیگرده برای همینم هس بچه ها خیلی ...

وا خب چه ادایی داره درمیاره برگرده دیگه😐😂

دارم میترسم از خوابی که شاید هردومون دیدیم                     از این که هردوتامون شاید خلاف کعبه چرخیدیم ....

بگم تعلیق میشم ولی بزن تو گوگل اقدس الویه نی نی سایت تو قسمت عکس ها بخون

وای میترسم بخونم چیزه چندشی باشه از الویه زده شم 🤣🤣چون الویه خیلی دوست دارم 

خدای عزیزم ممنونم بابت همه چیزهایی که بهم دادی 🦋🦋🦋❤️❤️✨✨✨🌄

بقیع هم میذاشتن؟:/

سریع ترکید 🤣🤣خداروشکر

وا خب چه ادایی داره درمیاره برگرده دیگه😐😂

خودمم نمیدونم چرا نمیاد ولی یه سری مشکل داشت از سایت رف

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

خودمم نمیدونم چرا نمیاد ولی یه سری مشکل داشت از سایت رف

کاش بیاد دهنمون سرویس شد 😔🤣

دارم میترسم از خوابی که شاید هردومون دیدیم                     از این که هردوتامون شاید خلاف کعبه چرخیدیم ....

2810