2777
2789
عنوان

عجیب ترین تاپبکی که تو این سایت دیدین ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 55 پست
کاش بیاد دهنمون سرویس شد 😔🤣

🦦بله

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا توقع این ی مورد رو اینجا نداشتم😂:/

بهتر که نبودی و ندیدی😂

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

منم دوست داشتم😂دقت کن میگم دوست داشتم و الان دیگه دوست ندارم😂😂

🤣🤣واییی ولی جدی خیلی کنجاوم باید برم ببینم ، فک کنم تنها نی نی سایتی ک خبر نداره جریان این تاپیک چی بوده منم😐 

خدای عزیزم ممنونم بابت همه چیزهایی که بهم دادی 🦋🦋🦋❤️❤️✨✨✨🌄

تو افق محو میشدم 😂😐

برام عجیب بود چجوری روشون میشه چنین تاپیکی بزنن

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

برام عجیب بود چجوری روشون میشه چنین تاپیکی بزنن

ی مدتی خوندم خیلی درست بود و البته یکم بی ادبیه ولی وضع حال بعضی آدما رو بازگو می‌کنه

ح ش ر یت گند زده به بشریت

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

ی مدتی خوندم خیلی درست بود و البته یکم بی ادبیه ولی وضع حال بعضی آدما رو بازگو می‌کنهح ش ر یت گند زد ...

یا اونایی که عکس پی پی بچه میزارن

یا اونایی که عکس پی پی بچه میزارن

این بیشوره آدمی ک شعور و فرهنگ نداشته باشه اینجوره

ولی اونی که گفتی واقعا خیلی برگ ریزون بود هنوز تو شوکم من :/

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️