2777
2789
عنوان

شوهرم رو مبل میخوابه جدا از من

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 52 پست

طلاهات بر دار برو خونه ی بابات 

نه قهر ها 

بگو دلم واسشون تنگ‌شده تو هم که از جدا خوابیدن راضی 

منم چند وقت میرم 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
بابام میگه بزار بیام با شوهرت حرف بزنم نگه این کسی رو نداره من تو رو اسیر ندادم تو شهر غریب اونم بره ...

والا بااین وضعیت قهر کردن که تو میگی این اخلاقشه اگ میخوای بمونی مطمئن باش عوض نمیشه کاش منم پدرم پشتم بود جدا میشدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پدرت داره کاملا درست میگه من تاپیک های قبلیت و قبلا خونده بودم از این آدم برات شوهر درنمیاد 

الان ک اولشه و براتون تازگی داره این کارها رو میکنه وای ب حال اینکه چندسال از زندگی مشترکتونم بگذره

بزار پدرت بیاد صحبت کنه تا بدونه دور از جون بی کس و کار نیستی ک هرکاری دلش خواست انجام بده ب حرف پدرت گوش بده ک ضرر نمیکنی

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

گلم با توجه به تایپکای قبلت فقط اینو بهت میگم برگرد خونه بابات شوهرت بچه ننس هنوز 5ماهه ازدواج کردی اخلاقش اینه  یک عمر زندگی خودتو تباه نکن این مرد درست نمیشه

تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟  کلمه اول را دوباره بخوان 

بابام میگه بزار بیام با شوهرت حرف بزنم نگه این کسی رو نداره من تو رو اسیر ندادم تو شهر غریب اونم بره ...

بدتر نمیشه قسم میخورم ادم میشه 

دقیقا13سال پیش حال الان تورو داشتم کاش به حرف بابام گوش میدادم الان این زندگیم نبود

خدایا نذار ناامید بشم ازت باور دارم که هستی لطفا معجزه ات نشونم بده ❤️

نکنه دعا گرفتن برات میگی تو عقد شوهرت مهربون و خوب بوده از وقتی ازدواج کردین اومدین خونه مادرشوههرت ...

آره بخدا فرشته بود خیلی عاشقم بود جونشم میداد برام ازدواج کردم خیلی میره بالا نمیره سر بزنه برگرده خونمون میره ۲ ۳ ساعت بالا میشینه من تنها پایین میمونم تو شهر غریب 

بدتر نمیشه قسم میخورم ادم میشه دقیقا13سال پیش حال الان تورو داشتم کاش به حرف بابام گوش میدادم الان ا ...

من ۱ ماه رفتم قهر ۳ ماه پیش سر همین بالا رفتنش نه خانوادش نه خودش یه بار زنگ نزدن بهم نیومدن دنبالم بعد ۱ ماه اومدن 

من ۱ ماه رفتم قهر ۳ ماه پیش سر همین بالا رفتنش نه خانوادش نه خودش یه بار زنگ نزدن بهم نیومدن دنبالم ...

پس ولش کن گور پدرش بی احساسه عوضی

خدایا نذار ناامید بشم ازت باور دارم که هستی لطفا معجزه ات نشونم بده ❤️

دختر دلت و ب چی این مرد خوش کردی تو تاپیک های قبلیت رو خوندمواقعا حیف از عمر و جوونی نیس ب پای همچین ...

خوب بودن عزیزم تو عقد هم خودش خوب بودن بعد ازدواج اینجوری شد شوهر میره بالا مامانش یا باباش نمیگن زنت تنهاست برو خونت پایین پیشش عین خیالشون نیست

پس ولش کن گور پدرش بی احساسه عوضی

عزیزم بخدا خوب بود خیلی خوب بود همه بهم حسودی میکردن هر چی اراده میکردم میخرید هر روز دسته گل میخرید هر روز پیشم بود با اینکه ۱ ساعت راه داشت هر چی میگفتم از دستم ناراحت نمیشد اما الان نمیدونم چیشده بهش

2810