2777
2789
عنوان

شوهرم رو مبل میخوابه جدا از من

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 52 پست

کدوم مردی بی دلیل و از همسرش جدا میخوابه؟!

گلم شوهرت داره بهونه گیری می‌کنه

درستش همینه که برگردی خونه پدرت حتی اگر شده برای ترسوندنشون

اوج شیرینی ازدواج همین ماه های اولیه ، ایشون همین ماه های اپل هم داره اذیتت می‌کنه🫠

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در هفته ۲ ۳ بار ولی شده قهر باشیم یه هفته ام نیاد سمتم

پس چجوری میاد وقتی یجا نیستید تو برو اتاق تا ادب بشه دیگ تو اتاق بخوابه

معلم👩🏻‍🏫💚_مزین به آیین یکتا پرستی🌍_محب استاد شهریار❤

به حرف پدرت گوش بده پشیمون میشی شوهرت اولش اینه وای بحال بعدش

بابام میگه بزار بیام با شوهرت حرف بزنم نگه این کسی رو نداره من تو رو اسیر ندادم تو شهر غریب اونم بره خونه باباش بمونه تو تنها بیام ببرمت میگم نه بدتر میشه 

بابام میگه بزار بیام با شوهرت حرف بزنم نگه این کسی رو نداره من تو رو اسیر ندادم تو شهر غریب اونم بره ...

راست میگه خوب حرفشوگوش بده اول باشوهرت نرم رفتارکن اگه دیدی درست بشونیست ب بابات بگوبیاد

طلا بفروشی دیگه عمرا برات یه گرم نمیخره 

تو بگو ماشینت رو بفروش برای من طلا بخر 

من چرا طلامو بفروشم برای تو ماشین بخرم بعد بخند بزار بدونه نمیفروشی ازت بکشه بیرون به درک که قهره

آره تو عقد فرشته بود جونشو میداد خیلی وابسته‌ من بود پدر مادر نمی‌دونست چیه بعد ازدواج عوض شد

همین الان ساکتو جمع کن برو خونه بابات کسی که نقابشو برداشته بعد از عروسی و تو داری چهره جدیدشو میبینی روز به روزم بدتر میشه آدمای دو رو و نقابدار اصلا به درد زندگی نمیخورن بخدا

بابام میگه بزار بیام با شوهرت حرف بزنم نگه این کسی رو نداره من تو رو اسیر ندادم تو شهر غریب اونم بره ...

به حرفش گوش کن 

چون مطمئن باش اون این کارها رومیکنه تو رو مجبور کنه خواستشو انجام بدی 

بگو میفروشم میدم دست بابام، باهاش برو ماشبن بخرید بنام من بزن 

2810