2777
2789
عنوان

اختلاف خاموادگی خواهذم ک طلاق گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1587 بازدید | 71 پست
من کارای خواهرتو تایید نمیکنم . ولی خودمم ۵ سال پیش طلاق گرفتم از سمت خانوادم آنچنان اذیت شدم و بی ...

ببین بزرگترین داستان زمانی شروع میشه که مجددا برگردی خونه ی پدرت... هیییچ کسی درکت نمیکنه..

همون بهتر بمونی بسوزی و‌بسازی تا اینکه برگردی

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای باباااااامان از روزی که دختر دوباره برگرده خونه ی پدرش😣خیلی سخته هم برای پدر و مادر و هم برای خو ...

بخدا قسم کاریش ندارن فقط میگن ارومونو نبر تو محل با کسی رفیق نشو با تی شرت نرو بیرون کمدتو تمیز کنه باما حرف بزن ینظرت چیز زیادیه

آخ که چقدر ظلم شده به این دختر ..اون از خانواده شوهر نامردش..اینم از خانواده خودش ..چون پدر بچه فحش داده مجبورش کردین بچه اش رو هم رها کنه ...

خواهر تون به شدت به شدت آسیب دیده ..اما متاسفانه راه درستی انتخاب نکرده ..از خدا می‌خوام بهش کمک کنه ...

ببین بزرگترین داستان زمانی شروع میشه که مجددا برگردی خونه ی پدرت... هیییچ کسی درکت نمیکنه..همون بهتر ...

گل گفتی . بخدا قسم اگه میدونستم هیییییچچچچچ وقت برنمیگشتم.

یوقتا انقد اذیتم میکرد که میگفتم میرم در خونه مادر شوهرم به دست و پاش میوفتم میگم غلط کردم بذار برگردم ....

ببین چقد بهم فشار روحی وارد می‌شد که حاضر شدم با مردی که روزی دوبار کتکم میزنه و بچه ننس دوباره زندگی کنم

بخدا قسم کاریش ندارن فقط میگن ارومونو نبر تو محل با کسی رفیق نشو با تی شرت نرو بیرون کمدتو تمیز کنه ...

ببین شما دنیایی هم بهش بگید متوجه نمیشه فازش عوض شده

خدا کمکش کنه

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

من کارای خواهرتو تایید نمیکنم . ولی خودمم ۵ سال پیش طلاق گرفتم از سمت خانوادم آنچنان اذیت شدم و بی ...

خب عزیزم وقتی شما ب پدر مادرت بگی ایشالا زمین گیر بشن بدتر از اینا سرشون بیاد

خوب وقتی پدر و مادرت درکش نکردن و مجبور شده بچه اش رو رها کنه چه توقعی ازش دارین ؟ایشون اسیب دیده ..مشخصه این رفتارش هم از سر آسیبی که دیده ..

گل گفتی . بخدا قسم اگه میدونستم هیییییچچچچچ وقت برنمیگشتم.یوقتا انقد اذیتم میکرد که میگفتم میرم در خ ...

من کاملا درکت میکنم با تمام وجودم... 

تو موقعیتش بودم.. 

به من میگفتن سخته من قبول نمیکردم

یبار داییم گفت اگر ۸۰ درصد تو زندگیت سختی داری ، اگه بری خونه پدرت ۶۰ درصد اونجا خواهی داشت من قبول نکردم تا اینکه تجربه کردم...

اون روزهام‌برن و‌دیگه هم برنگردن💔

عزیزم هیچ کسی  الکی یه نفر رو آه نمیکشه... حالا چه برسه به زبون بیاره

من از دل خواهرت خبر ندارم، ولی بی احترامی رو‌هم نمی پذیرم

خواهرتون به شدت آسیب دیده

من کاملا درکت میکنم با تمام وجودم... تو موقعیتش بودم.. به من میگفتن سخته من قبول نمیکردمیبار داییم گ ...

بخدا اره . همش به من میگفتن ول بیا . مامانم میگفت اگه بمونی شیرمو حلالت نمیکنم .میگفت مگه چیشده  ی اشتباه بوده ....

واااای خدا برا هیچکس نیاره روزایی که برگشتمو  

شما ازدواج کردی الان؟

2810