2777
2789
عنوان

اختلاف خاموادگی خواهذم ک طلاق گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1595 بازدید | 71 پست
بخدا اره . همش به من میگفتن ول بیا . مامانم میگفت اگه بمونی شیرمو حلالت نمیکنم .میگفت مگه چیشده ی ا ...

خیلی سخته حق میدم بهتون . اره الوش میگن بیا بعد شروع میشه

بله من ازدواج کردم

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخ که چقدر ظلم شده به این دختر ..اون از خانواده شوهر نامردش..اینم از خانواده خودش ..چون پدر بچه فحش ...

عزیزم کسی بچه رو رها نکرده وقتی میگن نمیزاریم‌ بیاد کسی ب پدرت بگه ک و ن میدی یا بهت بگن هرشب زیر یکی هستی حالت چطوره؟

خداروشکر عزیزم. منم ازدواج کردم . صد هزار مرتبه شکر که گذشت .خوشبخت بشی عزیزم😘

عززیزززم🥰

خداروشکر ان شاءالله که پایدار باشی تو‌این زندگیتون 

🤲🏻❤️

هیچ وقت به اون روزا بر نگردی🤲🏻

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

ما بهش میگیم با ما حرف بزن ولی حرف‌نمیزنه میگیم مشکلاتتو بگو دیگ والا ما مقصر نیستیم

بهش فرصت بدید تا اروم بشه میدونم‌واسه شمام سخته 

ولی اونم اذیته

دآره عقده هاشو خالی میکنه باهاش از در محبت وارد بشید

بخدا من باهاش صحبت میکنم رازامو میگم بلکه بگه ولی بازم پنهون کاره ینی ب طرف‌بگی تو محل با پسر نرو نیا انگشت نما میشی کمدتو تمیز کن باید قهر کنه داد بزنه

عزیزم کسی بچه رو رها نکرده وقتی میگن نمیزاریم‌ بیاد کسی ب پدرت بگه ک و ن میدی یا بهت بگن هرشب زیر یک ...

خوب اون فحش داده درست ..اما دلیل نمیشه پدرتون بخاطر ۴ تا فحش دیگه اجازه نده خواهرتون بچه اش رو پیش خودش داشته باشه 

..پدرتون بخاطر خواهرتون هم شده بود باید صبوری میکرد .

خوب اون فحش داده درست ..اما دلیل نمیشه پدرتون بخاطر ۴ تا فحش دیگه اجازه نده خواهرتون بچه اش رو پیش خ ...

خب بهش گفتن بیارش ولی هر ۶ماه یکبار داستانه فحش میدن ب ما  ولی میگ من سرکار میرم نمیتونم نگهش دارم 

شماها نگهش دارین خب عزیزجان بقیه هم زندگی دارن

عزیزم هیچ کسی الکی یه نفر رو آه نمیکشه... حالا چه برسه به زبون بیارهمن از دل خواهرت خبر ندارم، ولی ...

بله بی دلیل نمیشه کسی اه بکشه منم نمیگم اون مقصره ولی شرف ما‌رو برده ب همه میگ از من ورود خروج میخان خرجمو خودم میدم طرف هم میگه خب بیا با خانواده ت مشکلاتت رو حل کن ولی نمیاد پس مقصره وگرنه بیاد بگه

عجب عزیزم خدا به دل پدر مادرو صبر بده

ولی خواهرتم فقط با چوب خدا به راه میاد باور کن این همه انرژی گذاشتن عاقبت فقط خودتو خوانوادت و خسته و شکسته و پیرتر میکنه امیدوارم خدا به راه راست هدایتش کنه

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

بله بی دلیل نمیشه کسی اه بکشه منم نمیگم اون مقصره ولی شرف ما‌رو برده ب همه میگ از من ورود خروج میخان ...

عزیزم خواهرتون بخاطره فشار زندگی و ندیدن بچشو جدایی. دچار افسردگی شده و روانش کاملا آسیب دیده

ای کاش ی مشاوره بره حتما 

عجب عزیزم خدا به دل پدر مادرو صبر بدهولی خواهرتم فقط با چوب خدا به راه میاد باور کن این همه انرژی گذ ...

ببین عزیزم شما درست میگی هیچ کس تا نداشته باشه این مورد رو نمیتونه کسیو قضاوت کنه 

من نمیگم پدر مادرم خیلی خوبن اون‌بده جفتشون مقصرن

ولی ما میگیم‌ب ما ک خواهراشیم دیگ دروغ نگه پنهان کاری نکنه ما۴خواهرم فقط این از ما فاصله داره حتی خواهربزرگم وقتایی ک باشوهرش دعواش میشد پرتش میکرد بیرون می رفت می اوردش شوهرش چن بار کمکش کرده ولی نمک نشناسه میگ کسی کمک‌من نکرده ما همسایه خواهرم با خواهرم پیشت موتور پسر دیدنش زنگ زده بهش ک بگه لااقل ی جا قرار بزار یاخارج محل برو ک کسی نبینت برات بد باشه ب خواهرم گفت بجان پسرم من نبودم در صورتی ک ساعت۹اومد خونه باهمون لباسا ک خواهرم گفت من دیدمش 

مادرم دامادامون خواهرام میگن صورتت خراب میشه ژل نزن عادت میکنی خودت خوشگلی گوش نمیده بهش میگن پولاتو جمع کن واسه ۴روز دیگت میگه نمیخام شاید مردم فردا حالا تا فردا

۳۰۰م بهش مهریه دادن پدرم گفت بیا نصف نصف خونه بخریم  سندشم ۳دنگ بخوره ک پولت سود کنه گفت نه میخاین پولمو بخورین

الان من میخام با پدرم ماشین شریکی بخریم چپ میره راست میره میگ تو شانس داری میخان واست ماشین بخرن

عزیزم خواهرتون بخاطره فشار زندگی و ندیدن بچشو جدایی. دچار افسردگی شده و روانش کاملا آسیب دیدهای کاش ...

عزیزجان خودش درس روانشناسی خونده ولی نمیره این سرماه هم خودش کم میاره پدرم اونجوری نیست ک نده ولی بچه رو هم ک بخای بیاری باید بتونی تامینش کنی

2810