2777
2789

سلام خواهر من3ساله جدا شده بچه ش اوایل می اومد خونمون ولی بخاطر اینکه 1روز نتونست بگیرش شوهرش کلی فحش ب ما و پدرم داد دیگ پدرم گفت نیاد بخاطر اینکه کلی فحش بهمون داده ب پدرم گفت میری ک و ن میدی شهرستان ولی خواهرم اصن براش مهم نیست خرابکاری های شوهرشو قایم میکرد ب ما نمیگفت ک اخرم کارشون ب جدایی کشید ولی همیشه مکیگپ ایشالا مامان بابا زمین گیر بشن ازشون بدم میاد 

مادرم  و پدرم تصادف کردن سمت بروجرد مجبور شدیم بریم شهرستان ازشون نگهداری کنیم ما رفیتم این الکی گفت مرخصی بهم نمیدن ک بیام اگرم مرخصی بدن عمرا بیام

بسیار شلخته و کثیفه همیشه کشوهاش کثیفه مادرم بهش میگ وقتی تو ب من میگی ایشالا بمیری ازتون بدم میاد 

ما هم از دستت ناراحتیم چهارتا حرف میزنیم بهت

از ایناس ک عکس لختی باشگاه استوری میکنه ولی خواهر برادرام و فامیل هایدن 

ژل میزنه لباس کوتاه میپوشه اینا بهش میگن مراعات کن

الان ب من پیام داده من یا ی روز بی خبر میرم یا خودمو میکشم

پدرم قبلا بهش گفت بیا طبقه بالا خودمون با پسرت ززندگی کن گفت نه من میخام برم حومه تهران

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقد دلتون پره ازش ، من ک نمیتونم یکطرفه قضاوت کنم

عزیزم دلمون پره چون پیش هرکی میشینه میگ بهم نون نمیدن ولی رژیم گرفته فیله مرغ میخوره پدرم نمیتونه خرجشو بده 

اون غذایی ک ما میخوریم رو بخوره کسی ک رژیم میگیره باید خودش خرج کنه

عزیزم خواهرت راه خرابی پیش گرفته تماموگرنه اینقدر دیگه باز رفتار نمیکرد

حرف هیچ کسو قبول نمیکه حتی چن شب پیش خواهرم تو محل پشت ی موتوری دیدش میگه تو بودی میگ بمرگ بچم من نبودم در صورتی ک 9اومد خونه همون لباسایی ک خواهرم گفت تنش بود 

خواهرم بهش گفته محل کوچیکه امارت میپیچه برای خودت و ما بد میشه ولی بشدت دروغه بخدا خواهرای خودتونم بود اعصابتون خراب میشد

حرف هیچ کسو قبول نمیکه حتی چن شب پیش خواهرم تو محل پشت ی موتوری دیدش میگه تو بودی میگ بمرگ بچم من نب ...

ولش کنید فکر کنید مرده 

قسنگ راه خرابی پیش گرفته از بچش خجالت نمیکشه 

ولش کنید فکر کنید مرده قسنگ راه خرابی پیش گرفته از بچش خجالت نمیکشه

اخه تو خونه ما داره زندگی میکنه بخدا قسم پدرم اصن بهش نمیگه کجا میری کجا میای 

اصن ب ما نمیگه چقد حقوق میگیره با اونشم کاری نداریم 

مادرم بهش میگ ازدواج کن 

ازدواج نمیکنی پولاتو جمع کن ولی الان پیام داده من ی شب جمع میکنم بی خبر میرم 

یا خودمو میکشم

بهشم میگیم بیا بریم پیش اونی ک تو دوست داری حرفای تورو بشنون حرفای مارو هم بشنون 

قضاوت کنن میگ ولم کنید مشکل دارید  واگذارتون میکنم ب خدا

الان پایین کوچه با ی پسره بود بخدا میبینمش ک فیلم رقصشو فرستاده با یارو بوده خجالت میکشم

خودتون محکم بر خورد نمیکنید هی میگین ناراحت نشه فلان نشه

بهش بگین گمشو برو دیگه بر نگرد بی ابرو

خودتون محکم بر خورد نمیکنید هی میگین ناراحت نشه فلان نشهبهش بگین گمشو برو دیگه بر نگرد بی ابرو

خب ما میگیم نفرین میکنه در صورتی ک بخدا قسم اگ دروغی گفته باشم 

3ماه تنها بودیم اگ پدر مادر من جلاد بودن ما رو تنها نمیذاشتن

باید اصلا ملاحظه این ادمای پر رو رو نکرد و یکی محکم بزنه تو دهنش تا آدم بشه ، اگر هم نمیشه تو خونتون ...

اخه جالبه بقیه رو مقصر میدوته ما بهش میگیم تو حرفاتو بزن ما هم میزنیم 

ی ریش سفید قضاوت کنه شاید حرفای ما مشکل داشت

حتی با این شوهرشم میخاست ازدواج کنه میگفت اگ منو بهش ندید خودمو میکشم بابام موافقت کرد 

حالا میگ اینا زندگی منو خراب کردن کی دوس داره زندگی بچش خراب بشه

2810