2777
2789

سلام

شوهرم بیشتر از یکساله ک بمن بیتوجهی میکنه

حتا شده وقتایی ک با حال بد و ناراحتی از خونه میزنم بیرون ولی براش مهم نیس

ب کارای روزمرش میرسه و زندگیش عین قبل هستش و انگار ن انگار ک من با حال بد رفتم بیرون و اصلن کجا هستم و چجوریم🥲

همیشه اصرار داره میگ باید تنها باشه و تنهایی بیرون میره و گوشی جواب نمیده

البته توی گوشیش چیزی پیدا نکردم هیچوقت

رمزشم دارم ولی هیچی نیس

مدام هم گوشیشو با خودش توی خونه دور میده

اگ توی اتاق بره با خودش میبره

یا وقتی میخابه میزاره کنارش زیر بالش

کلن بود و نبود من براش مهم نیس هیچ توجهی بمن نداره

خیلی ازش التماس کردم دوسم داشته باشه

گفتم زندگیمونو نجات بدیم بخاطر بچه هامون

اما همسرم میگه یروزی درست میشه همیشه میگه صبر کن یروزی درست میشه

بهش پیام هم میدم دیر ب دیر جوابمو میده کلن ارتباطی با من نداره خیلی دلم گرفته دلم واس روزای خوبمون تنگ شده

بدبینت نکنم ولی شوهر مشکوکه عزیزم :(

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس شوهرت از اول اینجوری نبوده 

شاید یه مشکلی داره 

نمیخوام بد بینت کنم شایدم زیر سرش بلند شده 

اون حق نداره باتو این رفتارو بکنه

این زاپاسه😉باشه حالا بنویس کاربری دست دو نفره سه نفره این کاربری منم دست شونصد نفره  والا کی ب کیه🚶🚬

خب ببین چشه‌ عزیزم 

مشکل خاصی دارید  ؟ قرضی بدهی وامی چیزی که درگیر اینا باشه ؟ گفتی که چیزی تو گوشیش نیست حتما خیانت نیست دیگه 

باهاش صحبت کن و حس خودتم بهش بگو 

اما نه جوری که بپره‌ بهت بگو من خوشم نمیاد اینجوری ببینمت‌ 

نه اینکه بگی من ناراحتم من فلانم‌ بمن توجه نمیکنی 

بگو نمیخوام بی‌حال ببینمت نمیخوام ناراحت ببینمت مشکلت چیه بهم بگو حلش میکنیم از من بدت اومده ؟ از این حرفا بزن دیگه ببین 

چی میشه 

اگر دعوا کنیم خیلی عصبی میشه منو میزنه

از زدن هم پشیمون نمیشه بعدش و همیشه میگه دوست دارم کبودت کنم

ب خانوادم توهین و بی احترامی میکنه

دوست داره تنهایی مسافرت یا ب همراه گروهی بره اما منو نبره

هر بار هم اگر چیزی ازش دیدم (چت یا اسمس)انکار میکنه

میگ کار من نبوده میگ‌دوستم با گوشی من پیام میده

همیشه هم میگ نمیخامت و ازت جدا میشم

چند جلسه مشاوره رفتیم ولی دوست نداره ادامه بده 

اعتیاد هم داره ولی درحال درمان

ایشالله ک هرچه زودتر برگرده بخودش و بفهمه ک داره شمارو میرنجونه

شماهم خاهرم‌قوی باش کم نیار خیلی سخته واقعا این رفتار دردش از شکستع شدن همه استخون های ادم بیشتره ولی شما کم نیار🍀🍀

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

خب ببین چشه‌ عزیزم مشکل خاصی دارید ؟ قرضی بدهی وامی چیزی که درگیر اینا باشه ؟ گفتی که چیزی تو گوشیش ...

ن خداروشکر مشکل مالی اصلن نداره چندتا شغل خوب و پردرامد داره خودم هم شاغلم درامدم خوبه تقریبن

یعنی بی دلیل رفتارش عوض شده ؟

ن بی دلیل ک نبوده

ما چهارده ساله ازدواج کردیم کل این سالها من براش بهترین زن دنیا بودم عاشقانه دوستم داشت

اما انگار من سرگرم رفیق و کار و فضای مجازی بودم حواسم از شوهرم پرت شد 

اونم دلیل رفتارش میگه چون بمن بیتوجهی کردی 

ن خداروشکر مشکل مالی اصلن نداره چندتا شغل خوب و پردرامد داره خودم هم شاغلم درامدم خوبه تقریبن

خب شکر خدا 

پس اون حرفایی ک بهت زدم رو بگو 

خودت ناله نکن از وضعیت هم خودت 

واسه اینکه حرف بزنه بگو خوشم نمیاد بی‌حال ببینمت دلم تنگ شده برای روزای خوب نگرانم نکن و از این حرفا ببین چی میشه 

خب شکر خدا پس اون حرفایی ک بهت زدم رو بگو خودت ناله نکن از وضعیت هم خودت واسه اینکه حرف بزنه بگو خوش ...

درسته ممنونم🙏🏻تاحالا اینجوری بهش نگاه نکرده بودم چون همیشه شکایت میکردم ک من تنهام و ناراحتمو حالم بده

حتمن اینکارو گفتی میکنم

2810