2777
2789

نه زرد عقدی😂

چه رنگی باید کرد که طبیعی و بور بشه نه زرد عقدی

بنظرتون کدوم از اینرنگ مو  هاشیک تره و سن رو نمیبره بالا 

بار اوله میخام رنگ کنم موهام رو

موی طبیعی رو؟؟

اینا دکلره لازم داره.

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

هایلایت کن

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مو باید کاملا دکلره بشه و بعدش رنگی که میزاری به تیره بودن بره تا بشه بور طبیعی 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

اگه موهای خودت تیره است نه. هر رنگی هم بزنی وقتی از موی خودت روشن تر باشه تناژ قرمزی رو میده به موهات

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

اگه موهای خودت تیره است نه. هر رنگی هم بزنی وقتی از موی خودت روشن تر باشه تناژ قرمزی رو میده به موها ...

موهای خودم تیره نیست خیلی ، حالت خرمایی طوری داره خودش ی رگه های روشنی داره 

مو باید کاملا دکلره بشه و بعدش رنگی که میزاری به تیره بودن بره تا بشه بور طبیعی

بور طبیعی موهاش کاملا روشن و طلایی تیره نیست 

من خواهرم بور موهاش کاملا طلایی و روشناگه به تیره بره نسکافه ای میشه

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›
اولی ک رنگ و لایته دومی هم باید تمام دکلره بشه بعد این رنگو درآورد سومی با رنگ معمولی درآورده شما آخ ...

نمی‌دونم چی میخوام ، بلد نیستم خیلی

فقط ی چیز شیک ‌و ساده میخام که به موهام آسیب نزنه خیلی

موهای خودم تیره نیست خیلی ، حالت خرمایی طوری داره خودش ی رگه های روشنی داره

من موهام خرمایی تیره است خیلی سعی کردم این رنگایی که عکسشو گذاشتی رو موهام دربیاد اما نشد به جز چند بار رنگ رو رنگ زدن و پشمی شدن مو به نتیجه ای نرسیدم

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

بور طبیعی موهاش کاملا روشن و طلایی تیره نیست من خواهرم بور موهاش کاملا طلایی و روشناگه به تیره بره ن ...

د

رنگ دومی که گذاشتن از نظر یک رنگ کار تو پایه هایی پایین تر تر تا اولی منظورم به اینه تیره 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
نمی‌دونم چی میخوام ، بلد نیستم خیلیفقط ی چیز شیک ‌و ساده میخام که به موهام آسیب نزنه خیلی

ببین اگه رنگ خیلی خوشگل میخوای باید دکلره کنی 

اگرم دکلره کنی موهات آسیب میبینه تو بهترین حالت یکم خشک میشه 

پس بنظر من بهتری راه اینه که یه لایت خیلی سبک بندازی تو موهات همشو دکلره نکن 

2810