سونو رو مرکز سونوگرافی رفتین یا پیش دکتر؟بعد بعد اینکه جواب سونو رو دکتر نشون دادین رفتین برا ازمایش ...
برو سونوگرافی با جوابش برو آزمایش بده تو یه روز باید انجام بدی و واجبه
میشه واسه من و نی نی تو دلم دعا کنید🥺 از خانواده ام دور هستم و کسی نیست کمکم باشه..دعا کنید دوران بارداری و زایمان راحتی داشته باشم🙏🥺 ممنون میشم صلوات بفرستید💓 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یعنی ازمایشش رو همه باید بدن؟حتی اگر جواب سونو بدون ریسک باشه؟
آره عزیزم خیال خودت راحته
کدوم شهری
چرا نمیخوای بدی
میشه واسه من و نی نی تو دلم دعا کنید🥺 از خانواده ام دور هستم و کسی نیست کمکم باشه..دعا کنید دوران بارداری و زایمان راحتی داشته باشم🙏🥺 ممنون میشم صلوات بفرستید💓 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اها ممنون عزیزم پس خود دکتر سونو میگه،ببخشید میتونم بپرسم ازمایش هم هزینه ش چقدره ؟من هم نزدیک سونو ...
جگر هم دیگه نخور
ویتامین آ داره