2777
2789
عنوان

رفع جوش

| مشاهده متن کامل بحث + 84 بازدید | 22 پست
اره مال این چیزاس .ببخشید شما چند سالتونه؟ اخه من ۲۳ سالمه هنوز جوش میزنم

عزیزم من قبلا اصلا جوش نمیزدم حتی تو بلوغ 

یه دوسالی میشه صورتم جوش میزنه قبلا کمتر بود تو این یکسال بیشتر شد 

خدا کنه چون تمام اعتمادمو ازم گرفته هروقت آرایش می‌کنم احساس می‌کنم صورتم چکو کثیفهاگه جواب داد خیلی ...

حتما جواب میده شک نکن

خودتم سرچ کن مییبینی چقد خوبه

اگه آبرسان به صورتت نمیزنی باید بزنی مرتب بعد از شست و شوی صورتت،اصلی ترین دلیل جوش نزدن ابرسانه

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تجربه من این بوده ماسک خونگی خوب که نیست حتی میتونه باعث جوش بشه برو دکتر و متناسب با مشکلت دارو بگی ...

من رفتم خیلی بهم دارو داد 

خواست راکوتانم بده حتی

ولی جواب نگرفتم

گفتم در کنارش ماسک بذارم

حتما جواب میده شک نکنخودتم سرچ کن مییبینی چقد خوبهاگه آبرسان به صورتت نمیزنی باید بزنی مرتب بعد از ش ...

ایشالا 

عزیزم دستت دردنکنه خیلی ممنونم 

ابرسانم همیشه میزنم🩷

کدومشون بهتره؟هر روز بذارم؟واای خیلی حس بدیه مخصوصا کسی که قبلا حتی تو بلوغم جوش نمیزد الان پوستش دا ...

منم قبلاً همچین وضعیتی داشتم و خیلی اذیت شدم. در مورد ماسک‌ها، می‌تونید هر دو رو امتحان کنید، ولی شاید ماسک عسل و دارچین بهتر باشه چون عسل خاصیت ضدباکتری داره و کمک می‌کنه جوش‌ها زودتر خوب بشن. ولی حواست باشه که زیاد استفاده نکنی، ۲ یا ۳ بار در هفته کافیه.
درباره‌ی کرم زدن هم واقعاً درک می‌کنم که وقتی پوست داغونه، حس کثیفی بهت دست می‌ده، اما سعی کن از محصولات خیلی سنگین و چرب استفاده نکنی.

منم قبلاً همچین وضعیتی داشتم و خیلی اذیت شدم. در مورد ماسک‌ها، می‌تونید هر دو رو امتحان کنید، ولی شا ...

ایشالا که خوب بشه حتما از فردا شروع میکنم

مرسی از راهنماییت🩷