2777
2789
عنوان

بچه طبقه بالایی که مثل اسب میدوئه رو چه میشه کرد❓

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 63 پست
یه سوال؟ صدای حرف زدن از طبقه ی بالا به پایین میاد؟؟

نه والا اصلا

طبقه بالایی دوقلو ان. ۱۸ ساله و گاهی با هم دعواشون میشه میدوئن دنبال هم.اما صداش هزار دهنده نیست

صدای تلوزیون هم ۲۴ ساعته رو آخرین حده .ولی اصلا صدا پایین نمیاد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم بچت رو بذار مهدکودک ، از ۸ تا ۱بعدم تا ۳،۴ بازی نشستی کنید، ساعت ۷ هم بخوابونش، حساسیت اون خان ...

گفته ۱ تا ۸ شب صدا نیاد میخوایم بخوابیم یا بچم درس داره

۹ به بعد هم که گفته وقت خوابه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اجاره خونه که خیلی بیشتره ولی خب نرخشم همینه دیگه

اها 

آخه خونه دادیم اجاره بنگاهی زنگ زد گفت ماهی ۱۳۰ تومن بنویسم 

گفتیم فعلا چیزی ننویس 

ما نمیدونیم اصلا 

اولین باره میخوایم تو آپارتمانی زندگی کنیم 

برا یه واحد ۲۰۰ متری ۱۳۰ کمه؟؟

بذارش مهداینجوری داری بچگی کردن و رشد کردن را از بچت میگیری در واقع ناخواسته به بچت ظلم میکنی

میدونم دارم به بچه ظلم میکنم عذاب وجدان هم دارم

کل بهار و تابستان رو مهد میرفت

هم ماهی ده روزش رو مریض بود هم میومد خونه خیلی لج باز شده بود .از وقتی نمیره کمتر میدوئه و حرف گوش کن تر شده  

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اها آخه خونه دادیم اجاره بنگاهی زنگ زد گفت ماهی ۱۳۰ تومن بنویسم گفتیم فعلا چیزی ننویس ما نمیدونیم اص ...

والا نمیدونم ببین به تعداد واحدها بستگی داره به نرخ تمیزکار تو شهرتون به اینکه فضا سبز دارید یا نه نکهبان دارید یانه به خیلی چیزا بستگی داره صد و سی که دیگه پول دوتا پفکه چیزی نیست. خیلی خوب گفته بهتون 

نوجوون چرا؟دختر من نوجوونه.والا از مورچه صدا درمیاد از دخترم نه.همسن و سالاشم همینن.همش تو گوشین وقت ...

پسر که باشه شر مطلقه. دخترم باشه پای هر چی پسرای بدردنخور دور و بر محله ها رو به آپارتمان باز می‌کنه. مگر چمیدونم محله مرفه و افراد تحصیلکرده و با با فرهنگی باشن. 

یه بار که اومد بگو بچه است کاریش نمیتونم بکنم بعد دیگه نمیاد

صد بار گفتم

حتی پیش بقیه همسایه ها گفتم حق رو به من دادن

ولی باز میگ زندگی ما رو شما مختل کردید.اونم‌میگه با صدای پای یه بچه ۲۰ کیلویی سقف میلرزه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم بچه بیچاره رو محدود کردی؟خب صحبت کن با همسایه بگو‌ خودتم پس فردا بچه دار میشی بچه کارش شیطنته ...

یه پسر بچه ۱۰ ساله داره

ولی یادش رفته بچه ۳ ساله نمیفهمه وقتی بهش میگی راه برو فقط راه بره و ندوئه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم خیلی آزاردهنده اس که یکی مدام اعتراض کنه برا صدا آپارتمان همینه متاسفانه منم بقدری درخونم اومد ...

دقیقا همین کارو میکنیم

با اینکه همش ۴ ماهه اومدیم این خونه و یه نوزاد ۱۲ روزه دارم

ولی در اولین فرصت از اینجا میریم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره مشکل اینجاس ن مدیر داریم ن سر درمیاریم 🤕به شوهرم میگن مدیر شو بلد نیس

😁😁😁 اشکالی نداره به مرور دستتون میاد فعلا حساب کنید برا هفته ای یه بار تمیزکاری چقد لازم دارید تقسیم کنید بین واحدا یا اگر زیاده ماهی دوبار لااقل بعد یکی یکی هزینه ها مشخص میشه و قیمت شارژ ساختمونتون در میاد 

2810