2777
2789
عنوان

بچه طبقه بالایی که مثل اسب میدوئه رو چه میشه کرد❓

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 64 پست

ولش کن.

همسایه من حتی وقتی دخترمم خونه نیست به من تذکر میده، متوجه حرفم هستی، اون بیش از اندازه حساس و حتی توهم صدا میزنه.

الان من استراحت مطلقم، خونمو نگاه کنی متوجه میشی، اوضاع چیه.

به مدیر ساختمون گفته، تا دخترش میره مدرسه، خونه رو جاروبرقی میکشه، اونوقت صبح.

این رو گفت مطمئن شدم ، حساسیتش حالت توهمی داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ کاری نمیشه کرد چون مشکل فردی و فرهنگیه. ما هم همسایمون خیلی بیشعوره.تنها کاری که میتونین بکنین ا ...

نوجوون چرا؟دختر من نوجوونه.والا از مورچه صدا درمیاد از دخترم نه.همسن و سالاشم همینن.همش تو گوشین وقت سروصدا ندارن که😂

شایدمیدوه توخونه چون صدای پای اروم اصلانمیادمن خودم اپارتمانم بالاسریمون واقعامیدوه صداپای اسب میده ...

والله بعل دستی ما ۲تا بچه وحشی داره یکسره دادو بیداد اسب که چه عرض کنم بلا نسبت اسب از شانسشون پا ئینی نیست تذکر بده از بس ما گفتیم میگه شما حساسین به خدا کلافه شدم اصلا به بچه ها تذکر نمیده نمیدونم چه جوری تحمل میکنن ماکه روانی شدیم 

بچه رو نبند به تبلت و گوشی ....

مقصر نه شمایین نه همسایتون 

خونه مال خودتونه خوب مستاجر کسی نیستین 

فقط ساعتای خوابشون رعایت کنید 

نمیشه که بچه راه نره ندوعه...

همسایتونم باید انصاف داشته باشن

می آید هر آنچه باید 🌱

یه کفپوشایی بود یکی میگفت تو خونه زدن که راه رفتن بچشون طبقه پایینی رو اذیت نکنه یکم حالت فوم‌داشت ولی اصلا زشت نبود شبیه پارکت بود میتونید از اونا استفاده کنید بچه هم گناه داره باید انرژیشو تخلیه کنه تبلت اصلا جایگزین خوبی نیست و میتونید از این دمپایی نرما که خیلی پشمالوان براش بخرید اصلا صدا نمیره پایین 

عزیز من غیر ساعات خواب اصلا حق نداره بهت تذکر بده انقد مظلوم نباش 

دوما من خودم خونمون یه حالت دو طبقه داره وقتی پایینم بچه ها بالا یه الکی هم میرن پایین خیلی صدا میده در صورتیکه مثل اسب ندوییدن 

ایندفعه اومد بگو خانوم بچه من چقدر مگه وزن داره که دوییدنش صدای اسب بده دیوارا و سقف مشکل داره غیر ساعت خواب که خودم رعایت می کنم دیگه حق نداری پاشی بیای خونه ما 

مشکل داری برو ویلایی بگیر 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
والله بعل دستی ما ۲تا بچه وحشی داره یکسره دادو بیداد اسب که چه عرض کنم بلا نسبت اسب از شانسشون پا ئی ...

آره بخداماهم همینیم این بچه هم تنهاست مادرش نمیکنه اسباب بازی براش بگطره یجورسرگرمش کنه همش ندوه الکی توخونه یاحداقل بفرسته توحیاط بدوه وبازی کنه ازصبح که بلندمیشه کارش همینه تا نصف شب  ایناحق الناسه 

2810