2777
2789

سلام

یه دختر سه و نیم ساله دارم و خونمون طبقه دومه

واحد پایینی ما یه خانم جوون ولی خیلی حساس به صدا هست و تا حالا چند بار واسه صدای پای بچه تذکر داده

دخترم انصافا  بچه آرومی هست و از وقتی اون خانم اینجوری گفته دائم دستش تبلت میدم که حتی راه نره خیلی خیلی بچه رو محدود کردم و لای منگنه گذاشتمش .ولی بازم همسایه ناراضی هست از ما

از ۸ صبح که دخترم بیدار میشه من چیکار کنم که اصلا سر و صدا نشه؟ خونه رو گذاشتیم واسه فروش. همش ۴ ماهه اومدیم این خونه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی خیلی بیخود بچه رو محدود کردی با تبلت دادن دست بچه داغونه میکنی وقتی عدم تمرکز گرفت و بی بی دیجیتال شد میفهمی چه ظلمی به بچه کردی 

بفرستش مهد صبح تا ظهر 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
بچه ها تو رو خدا تو رو به امام حسین تاپیک صادقانه بهم بگین چند سال بهم میخوره رو گزارش میزنید،؟ خدا ...

از صبح دارم میبینم این پست رو تو تاپیکا میذاری 

برا اینکه راحت باشی 

تا ساعت ۱۲وقت داری ب نی نی یار یک لینک بدی 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

همسایه پایینی داره اذیتتون می‌کنه حقیقتا 

به هر حال آپارتمان نشینی فرهنگ خاص خودشو داره هر کس صاحب اختیار خونشه

باهاش صحبت کنید و قانعش کنید

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘

اول ک تبلت نده بچه چشماش ضعیف میشه دوم بچه کوچیکه دیگه اون خانمم هم باید یکم تحمل کنه 

به دخترت هم بگو آروم راه بره بدو بدو نکنه 

کارتون بزن براش ببینه 

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین

مقصر نه شمایید و نه همسایتون اون سقفا رو اگه بهتر میساختن دیگه صدا نمیرفت خونه قبلیم طبقه همکف بودم یه بار صدای پای بچه هاشون رو نشنیدم با اینحال که خودشون همیشه میگفتن فوتبال بازی میکنیم ببخشید که شما رو اذیت میکنیم

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

عزیزم بچت رو بذار مهدکودک ، از ۸ تا ۱

بعدم تا ۳،۴ بازی نشستی کنید، ساعت ۷ هم بخوابونش، حساسیت اون خانم هم مربوط به خودشه، اول صبح ظهر و شب باید رعایت کنید بقیه زمان ها مهم نیست واقعا

هیچ کاری نمیشه کرد چون مشکل فردی و فرهنگیه. ما هم همسایمون خیلی بیشعوره.

تنها کاری که میتونین بکنین اینه وقتی انشالله خواستین خونه جدید بخرین، اول ببینین همسایه هاتون چه افرادین. همسایه ای که نوجوان و کودک داره بدرد نمیخوره و ... 

2810