ملیکا__۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 19382 عنوان ی ذره زود موهام رو ب سمت سفید شدن نرفته🤭🙂 1 بازدید | 15 پست ارث خانوادمون اینطوریه ک دیر مو سفید میشه ولی من الان ۲۳ سالمه امروز دومین موی سفیدمو دیدمپارسالم یکی دیگه دیده بودمدوسشون دارم اصلا قیچیشون نمیکنمنشونه تجربه ها و غصه هایه ک این دوسال خوردم🥲ولی دیگه دلم نمیخواد بیشتر بشه🥲راهی هست؟ به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد عجب از محبت من، که در او اثر ندارد غلط است هر که گويد که به دل رهست دل را دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد🥲❤🩹 امروز | 11:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lia_boghossian عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 52 عزیزم من از ۱۵ سالگی موهام سفید شد🥲ژنتیکه رنگ کنی بیشتر میشه ، حنا استفاده کن دختری از نژاد آرمَن و زاده خاکپاک ایران زمین❤️از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.
هاتچاکلت۲۰ عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 5377 منم ی سال ازت بزرگترم و سه تا دارم ولی قیچشون میکنم میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم
کودکیم عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 3148 فاز دوست داشتن برندار زیاد که بشه متنفر میشی😂😅 . دو تا دونه چیزی نیست من ۳۵ سالمه خیلی زیاد شده دیگه پذیرفتم منتظرم دم زایمانم برم رنگ کنم
ملیکا__۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 19382 عزیزم من از ۱۵ سالگی موهام سفید شد🥲ژنتیکه رنگ کنی بیشتر میشه ، حنا استفاده کن من از غصه هستمادر بزرگ بابام ۸۸سالش بود نصف بیشتر موهاش مشکی بودپدر بزرگم ،بابام مامانم همشون دیر موهاشون سفید شدهمن ی ذره زود دیدم🙂🤭 به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد عجب از محبت من، که در او اثر ندارد غلط است هر که گويد که به دل رهست دل را دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد🥲❤🩹
ملیکا__۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 19382 اگ بکنی قیچی کنی بیشتر میشه ن دوسشون دارم دلم میخواد ببینمشون😂🤦🏻♀️ به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد عجب از محبت من، که در او اثر ندارد غلط است هر که گويد که به دل رهست دل را دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد🥲❤🩹
ملیکا__۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 19382 منم ی سال ازت بزرگترم و سه تا دارم ولی قیچشون میکنم 🥲 به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد عجب از محبت من، که در او اثر ندارد غلط است هر که گويد که به دل رهست دل را دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد🥲❤🩹
lia_boghossian عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 52 من از غصه هستمادر بزرگ بابام ۸۸سالش بود نصف بیشتر موهاش مشکی بودپدر بزرگم ،بابام مامانم همشون دیر م ... اره جوش و استرس هم متاسفانه تاثیر گذاره البته در حد یکی دوتا لاخ سفید طبیعیه ها من بچه دبستانی هم دیدم یکی دوتا موی سفید داشته دختری از نژاد آرمَن و زاده خاکپاک ایران زمین❤️از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.
ملیکا__۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 19382 فاز دوست داشتن برندار زیاد که بشه متنفر میشی😂😅 . دو تا دونه چیزی نیست من ۳۵ سالمه خیلی زیاد شده دی ... اره بیشتر بشه متنفر میشم میدونم😬😂 به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد عجب از محبت من، که در او اثر ندارد غلط است هر که گويد که به دل رهست دل را دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد🥲❤🩹
ملیکا__۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 19382 اره جوش و استرس هم متاسفانه تاثیر گذاره البته در حد یکی دوتا لاخ سفید طبیعیه ها من بچه دبستانی هم دی ... 🥲 به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد عجب از محبت من، که در او اثر ندارد غلط است هر که گويد که به دل رهست دل را دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد🥲❤🩹
zahranibom عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 1643 من هم الان بیشتر از 20 تار سفید دارماز غصه و فکر و خیاله به دعای تک تکتون احتیاج دارم...🌸
ملیکا__۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 19382 منم ۲۳سالمه کلی موی سفید دارم 🥲 به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد عجب از محبت من، که در او اثر ندارد غلط است هر که گويد که به دل رهست دل را دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد🥲❤🩹