2777
2789
عنوان

بختمون بسته شده 🤔 هممون مجردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 80 پست
۲۱نه مامانم باهامون راحته حتی چندبار هم به شوخی بهم گفته تو چرا اصلا خواستگار نداری نمونی یه وقت رو ...

همسن منی

شاید فکر میکنن در حدتون نیستن واسه همین جلو نمیان

شاید همون طلسم باشه نمیدونم 

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
همسن منیشاید فکر میکنن در حدتون نیستن واسه همین جلو نمیانشاید همون طلسم باشه نمیدونم

هوف خودمم نمیدونم مشکل چیه 

ولی خب خیلی ناراحتم از اینکه دخترخاله هام کوچیکتر از منن خواستگار دارن یا حتی دوستام همه تعریف میکنن ولی من نمیدونم دقیقا چی باید بگم خدا حتی یدونه رو هم از من دریغ میکنه

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان معیار شده پول داشتن دخترا؟احیانا برعکس نمیگین؟😐

پسرای فامیل شوهر وفامیل خودم همه میگن دختری میخوایم پدرش پولدار باشه یا خودش شغل با درامد بالا داشته باشه 

شوهرم بهشون میگه پسر جان خودت یا خانوادت که پولدار نیستن میگن مخ دختر پولدار میزنیم عاشقمون شه وابستمون شه نتونه ولمون کنه اسیرش میکنیم 

اکثر پسرای فامیل هم در حال یادگیری روشهای مخ زنی دختر هستن حتی اونکه پیر پسر سی و هشت سالس 

پسرای فامیل شوهر وفامیل خودم همه میگن دختری میخوایم پدرش پولدار باشه یا خودش شغل با درامد بالا داشته ...

چرا دختر پولدار باید با اینا ازدواج کنه😂

بذار تو خیالات خودشون خوش باشن طفلیا 🗿

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

چرا دختر پولدار باید با اینا ازدواج کنه😂بذار تو خیالات خودشون خوش باشن طفلیا 🗿

یکیشون ی دختر پولدار گیر اورده دختره خوشگلی نداره ولی پدرش پولداره البته دختره عمل و تزریق انجام داده 

شوهرم بهش گفت دوسش داری گفتنه خالم ازش بهم میخوره  یمدت باهاش میمونم پول بگیرم میرم دختر بازی با پولاش حالو حول

یکسال تلاش کرد مخ دختر مردمو بزنه انقدر الکی گل بخره توجه کنه ادا بازی و زبون بازی 

دختره دوتا بچه ان ی خواهر کوچکتر  داره پسره خیلی ناراحته چرا تک دختر نیست و ی خواهر داره برای ارثیه

از خواهر کوچیکه متنفره میگه میتونستم میکشتمش 

اوضاع پسرا و یسری مردا خیلی خرابه ذاتشونو نمیششناخت 

جوری مخ دختررو زده اینارو کسی بهش بگه باور نمیکنه 

یبار این کارو کردم گفت بهم حسی نداره انقدررر دلم شکست عمرا بازم این کارو کنم

پس بلد نیستی نخ بدی گفتم نخ بده نگفتم برو بهش بگو ازش خوشت میاد 

مثلا گاهی  بهش لبخند بزن ..گاهی وقتا حرف میزنه نگاش کن تاییدش کن  گاهی اوقات  شیرینی چیزی می‌بری محل کار بهش تعارف کن ولی زیاده روی نکن نزار متوجه بشه تو کفشی وقتی نخ دادی بعدش تا چند روز محلش نزار کم کم براش میشی یه معما   به خودت برس سعی کن همیشه بوی خوب بدی تو جمع  با ادب باش وخانمانه لبخند بزن از کلمات قلمبه سلمبه استفاده کن البته قبلش کلی تو خونه تمرین کن ضایع نشی تو بحثی که ازش چیزی نمیدونی دخالت نکن ..ساده باش وبا کلاس کسی رو تحقیر نکن در مقابل مردامغرور باش...ولی درکل بهت توصیه میکنم کتاب زنان زیرک رو بخونی خیلی به دردت میخوره