اولین مرحله برای داشتن شروع رابطه ای خوب با خانواده شوهر، این است که شناخت خود را از آنها بالا ببرید. در گام اول بهتره کمی محتاط باشین و رفتارها و اخلاق آن ها زیر نظر بگیرین. اینکه مادر شوهرتان چه رفتاری را می پسنده و یا پدرشوهرتان به چه چیزهایی علاقه داره، شناخت شما را می طلبه.
2. هیجانات خود را کنترل کنید
سعی کنین در برخورد با هیجانات زندگی، احساسات خود را مدیریت کنین. خصوصا در برخورد با خانواده شوهر احساسات خود را کنترل نمایین. در غیر اینصورت ممکنه از رفتارهای شما سوء برداشت بشه . تمام رفتار و حرکات شما در جلسات اول مهمانی ها زیر نظر ه پس در جلسات اول متانت و وقار خود را بیش از هر زمان دیگری حفظ کنین و آهسته و شمرده صحبت کنین.
علاوه بر این ممکنه به دلیل اختلافات فرهنگی یا دیگر مسائل، شرایط دست به دست هم بده که شما عصبانی و مضطرب شوید. سعی کنین قبل از هر گونه برخوردی یاد بگیرین در این شرایط چگونه خود را آرام کنین. مثلا اگر حرفی شنیدید که شما را عصبانی کرد سعی کنین همان لحظه به مکان خلوتی بروید و نفس عمیقی بکشید و دوباره به جمع بازگردید.
3. از خانواده شوهر خود نترسید
یکی از استرس هایی که دختران بعد از ازدواج دارن، نوع برخورد با خانواده شوهره. اگر این موضوع را درک کنیم که همه ما در کنار صفات مثبت یک سری صفات منفی هم داریم، دیگر شرایط را برای خودمان و دیگران بدتر وپیچیده تر نمی کنیم. شاید مادر شوهر یا خواهر شوهرتان جمله ای بگویند که دلتان بشکنه. با خود فکر کنین که آیا در این مدت به شما محبت نکرده اند؟ اگر کمی منصف باشیم قطعا در زمان سختی ها و اختلافات می توانید قضاوت بهتری در این رابطه داشته باشین. ازخانواده همسر نترسین و آن ها را مانند خانواده خودتان بدانین. برخورد محبت آمیز شما با خانواده شوهر، بازخورد مثبتی خواهد داشت.
4. فرصت دفاع به خود بدهید
اگر احساس می کنین که واقعا به خاطر این شرایط به تنگ آمده اید و به قول معروف هرچه خوبی می کنید جوابش را به بدی میگیرید، در فرصت مناسب با همسر خود صحبت کنید و به همسرتان بگویید که به خاطر این موضوع خسته هستین. بعضی اوقات همسرتان احساس می کند که اگر با خانواده اش صحبت کند میتواند مشکلات را حل کند. این کار درستیه. بعضی اوقات هم می شود جلسه ای با حضور شما و خانواده همسرش بگذارد و سوء تفاهمات را برطرف کنه. ولی جبهه گیری های یک جانبه در این موارد، کار را از این که هست سخت تر خواهد کرد.
رفت و آمد با خانواده شوهر
در رفت و آمد با خانواده شوهر اعتدال را رعایت کنید.
مهم ترین اشتباه در رفت و آمد با خانواده شوهر، افراط و تفریط است. بعضی از دختر خانم ها فکر میکنن که اگر رفت و آمد خود را با خانواده شوهر بیشتر کنن، بهتر در دل آن ها جای می گیرن. در صورتی که اینطور نیست. افراط در مهمانی دادن ها و مهمانی رفتن ها باعث میشه که حرمت ها در جاهایی شکسته بشه یا در میان صحبت ها حرف هایی زده بشه که دو طرف به نوعی آن را ” ” تیکه” یا ” کنایه” تلقی کنن. در این صورت بازار غیب باز شده و ممکن است این اختلافات با خانواده همسر بیشتر شود.
از طرفی، بعضی دیگر فکر میکنن که هر چه یکدیگر را نبینن بهتر است. ممکن است سالی یکبار از هم خبر بگیرن یا در ارتباط باشن. در این صورت هم روابط تیره و تار میشه و هم عروس و هم خانواده شوهر از هم سرد میشن. حتی اگر پسرشان به تنهایی به آن ها سر بزنه، گلایه و ناراحتی آن ها پابرجا خواهد بود.
مهمترین اصل بعد از آموزش مهارت همسرداری، مدیریت روابط با خانواده همسر هستش. زیرا معمولا تمام پسران نسبت به خانواده شان حساسیت زیادی دارن. پس نوع روابط، حد و حدود روابط و استفاده درست از جملات در مکالمات بسیار مهم هستش . به خصوص دخترانی که تجربه ای ندارند باید تمام این موارد را در نظر بگیرن.