2777
2789
عنوان

نمیخام خونه دار باشم😣

453 بازدید | 29 پست

من دختر هستم پشت کنکورم امسال فرهنگیا قبول نشدم 

میخام یه چیزی بخونم که در آینده بتونم کار کنم 

من نمیخام از شوهر پول بگیرم و تو سری خور باشم 

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

افرین دختر عاقلی هستی انشاالله به هدفت میرسی 

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

عزیزم زنیکه شوهر کنه و به مرد سرویس بده و مجبور باشه بیرون کار کنه و اخرشم شوهر فیفتی فیفتیش با یه زنِ دله بهش خیانت کنه خاک بر سره

یه زن همیشه باید پس انداز پ منبع درامد داشته باشه ولی شما هرچقدرم که پول داشته باشی بازم مرد باید پرواید کنه هزینه ها رو.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شغلی خوبه که دوستش داشته باشی 

نه اینکه سر هر کاری مشغول شی و خودتو با شرایطش وفق بدی چون بالخره ته قلبت نارضایتی داری.. و این یعنی اصطهلاکِ اون کار

مثه من که هر روز اومدن سرکاری که دوستش ندارم از جهنم بدتره ولی بازم خداروشکر میکنم

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱     

عزیزم زنیکه شوهر کنه و به مرد سرویس بده و مجبور باشه بیرون کار کنه و اخرشم شوهر فیفتی فیفتیش با یه ز ...

یعنی خودشو بفروشه به شوهرش؟😂😕

من شبیه معجزه‌م شبیه صبر.👑 #برای_آزادی_پسر_طبیعت
وقتی بهش بگم پول بده فلان چیز رو بخرم خودمو پیشش خورد کردم ینی

چون ازدواج نکردی این حسو داری... ازدواج کنی،، پول اونو تمام کمال حق خودت میدونی🤣🤣🤣🤣

تازه تو بش پول میدی

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

یعنی خودشو بفروشه به شوهرش؟😂😕

این خیلی ناراحت کنندست که هنوز فرق بین یه مردیکه میتونه بابا و شوهر باشه تا یه بچه ننه ی بدرد نخور که زن باید بزور روش کار کنه رو نمیدونید 

وقتی بهش بگم پول بده فلان چیز رو بخرم خودمو پیشش خورد کردم ینی

گفتم بهت اگه با آدم درست ازدواج کنی هیچ وقت نمیذاره بگی پول بده خودش وظیفشو میدونه

از اول باهاش توافق میکنی سر کار کردنت و پول درآوردنت و اینکه اون پول فقط صرف خودت و علایقت بشه نه هزینه های زندگی

چرا فکر میکنی از همسرت پول بگیری تو سری خوری؟شما با آدم درست ازدواج بکن منتتم دارنکار کردن خوبه ولی ...

یعنی کار کنه توالت بشوره و سرویس... بده به شوهرش.شوهرشم منتش را داره و آخرماه چندرغاز میندازه کف دستش🤣🤣🤣

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیتاج هستم زن زمان خان🤪😵‍💫😁😐
2810