2777
2789
عنوان

از دست مادر شوهرم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 64 پست

من حاضرم خودم تنها برم خونه بابام و علنی بگم بهشون علتش چیه شوهرم نمیاد ولی انقدر بی شخصیت نشم 

اه اه چه مادرشوهری داری 

شوهرت راضیه شما بی شخصیت بشی باز بری اونجا اگر این شوخی اشتباها برعکس اتفاق میفتاد مادر شما به شوهرت میگفت عکس العمل همسرت چی بود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای خواهر ...چی بگم یکیشون نیست از برادرشوهر بگیر تا جاری و خواهرشوهر همشون..

یا خدا 🫥

اینکه خیلی بده قشنگ اینده بچت خراب میشه قبول داری مدل حرف زدن بچه جاشو تو مدرسه پیش معلم و همکلاسیا بگیر تا اجتماع و سرکار و رابطه عاشقانه … مشخص میکنه ؟؟ فکر کن جلو معلم به یه بچه دیگه اینو بگه قشنگ از چشم معلم میافته 

نمیاد خونه مامانت؟ خب نیاد!!! چقدر همه چیز رو سخت میکنید. شوهر من دو سال نیومد خونه مامانم. اونم چون خودم نبردمش. چون رو مخ بود. هر بار یه بساطی راه می نداخت. والا آدم شد اتفاقا. یعنی حاضری بری جایی که از عمد بهت توهین کنن، گردن هم نگیرن، اما اون هفته ای یه بار، ماهی یه بار یه ساعت بیاد خونه مامانت؟ خب نیاد

🤢ر.... ی.. دم دهنت بشین دیگ بچه

تو که مادری چرا اجازه میدی هرکسی به بچت توهین کنه حتی به شوخی؟؟؟؟ وای چطور هیچی نمیگی بهشون؟ شخصیت بچت رو له میکنن عوضیا بعد میگی شوخی میونن؟؟ ر ی دم تو اون شوخی ها 

2810