2777
2789
عنوان

از دست مادر شوهرم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 64 پست

عزیزم اول یادت باشه اگه خوبی دارن از خوبیاشون بگو.بعد از ناراحتی از طرز حرف زدن با خودت بچت.پسرت بزرگ شه همین حرفارو به خودتون بر میگردونه.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره خب همین پس دیگ نرم به شوهرم چجوری بگم

عزیزم با شوهرت صحبت کن اخلاق شو خودت بهتر می دونی

باید بهش بگی وقتی بچه هنوز کوجیکه و داره اخلاقیاتش شکل می گیره چطور با این همه توهین وتحقیر اونم از طرف عزیزترین فرد زندگیش انتظار داری یه فرد مفید و بااعتمادبنفس تحویل جامعه بدیم ک پس فردا بتونه تو زندگی از خودش و حقش دفاع کنه

شخصیت این بچه چی می خواد بشه

اونها با این رفتارو حرفاشون اجازه میدن بچه دیگه پذیرای هررفتار زشتی از طرف هرکسی درآینده باشه

عزیزم برای خودتون و بچتون وشخصیتش احترام وارزش قائل باشین به فکر آینده این بچه باشین.

جایی ک برای آدم ارزش واحترام نذارن بهترین کار پانگذاشتن به اونجاست حالا هرکی ک باشه

💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞
الان من به شوهرم بگم موضوع رو

اگه همسرت فرد آرومیه انتقاد پذیره دعوا راه نمیندازه بگو اما اگه نه جبهه میگیره نگو.خودت جوابشون بده پای همسرت وسط نکش.مستقیم به ادرشوهرت تو جمع بگو از حرفتون ناراحت شدم.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان