2777
2789
عنوان

از دست مادر شوهرم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 64 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به شوخی به بچت میگه ریدم دهنت ؟بعد یه شام بدن بگن مفت خور ؟من باشم اصلا نمیرم به جهنم که شوهرم خونه ...

اگه نرم میشم عروس بده.. الانم چون چن تا سقط داشتم و خواهرشوهرم حاملس صد دردصد میگن حسودیش شدهه

به بچتم حق نداره همچین حرف زشتی بزنهبه بچت یاد بده هر چی میگن بهشون بگه آینه.درسته بچه گانه اس اما خ ...

بچه ها تو رو خدا تاپیک صادقانه بهم بگین چند سال بهم میخوره رو گزارش میزنید،؟ خدا خیرتون بده ممنونم

خب من شوهرم نره مامانم اینها نمیان

خب حداقل کمتر برو سرسنگین باش وقتیم با بچه از این شوخیا کردن خیلی جدی بهشون بگو لطفا جوری با بچه حرف نزنید که اگه همونو بهتون برگردوند شرمندتون بشیم خیلی برای تربیتش زحمت کشیدن اخه این چه حرف زشتیه من داغ کردم جای شما 

خب حداقل کمتر برو سرسنگین باش وقتیم با بچه از این شوخیا کردن خیلی جدی بهشون بگو لطفا جوری با بچه حرف ...

ای خواهر  ...چی بگم یکیشون نیست از برادرشوهر بگیر تا جاری و خواهرشوهر همشون.. 

اگه نرم میشم عروس بده.. الانم چون چن تا سقط داشتم و خواهرشوهرم حاملس صد دردصد میگن حسودیش شدهه

خب بشی بزار بگن چقدر ناجورن خانواده همسرت . من ماددشوهرم یکم سمی هست دوهفته ای یه ساعت میرم با شوهرم .

گاهی شوهرم خودش میره یه سر میزنه خیلی حرفا میزنه مادرشوهرم ولی اصلا برام مهم نیست . 

2810