2777
2789
عنوان

اگه اینو رو پروف یکی ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 31 پست
چون عکسی که گذاشته مربوط به تیپ های کره ای ها یا گروه موسیقیشونه من این برداشت رو کردم

مگه کره ای ها همجنسگرا ان 😐

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست
نه مربوط به اونا نیست اصلا . این تیپ کلاسیک هست و ایتالیایی .

🙏🏼

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی خوشگله . احساس میکنم شخصیت شما هم مثل منه

عاشق بازی آنلاین مافیا هستم 

عکس پروفایلم اینه 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

ولی از پروف کاربریت این حسو میگیرم یه آدم کتابخون آروم وایب کلاسیک داری راستی چقدر از اسمت خوشم اومد فرنیکادخت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست
نه مربوط به اونا نیست اصلا . این تیپ کلاسیک هست و ایتالیایی .

برعکس بنظر من تیپ کلاسیک یکم سنگین تره کت و شلوار شیک کراوات کوتاه نه اینقدر بلند 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون از نگاه و جملات قشنگت. معنیشو میدونید؟

نه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شخصیت کلاسیک موسیقی و کتاب و رابطه های آزاد 

منظورم رابطه هایی که به طرف فقط به دید شخصیتی نگاه میکنی نه منظور دار رل و کراش و اینا نه 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
بنظرت یه دختر متاهل و جوان اینو بذار پروف جالبه ؟

ببین دید همه ی آدم ها باهمدیگه یکسان نیست من خودم به شخص جایی که دیگران قرار قضاوت ام کنن ۱۰۰ درصد خودم نیستم چون میدونم درک نمیشم پس من باشم اینو روی پروفایلی که قرار همه ببینن نمیزارم کلا خنثی باش تا آرامش داشته باشی 

ببین دید همه ی آدم ها باهمدیگه یکسان نیست من خودم به شخص جایی که دیگران قرار قضاوت ام کنن ۱۰۰ درصد خ ...

مشکلش چیه عزیزم که میگی همه ببینند نمیذاری؟! 

راستش من نظر بقیه برام اهمیت نداره ؛ ولی طی یه سری اتفاقات این سوالات پیش اومد برام

مشکلش چیه عزیزم که میگی همه ببینند نمیذاری؟! راستش من نظر بقیه برام اهمیت نداره ؛ ولی طی یه سری اتفا ...

ببین من زیاد وقتم را فضای مجازی بودم و هستم قبلا داخل تل و اینستا هرچی دلم میخواست میذاشتم بعد یک مدت دیدم وای مثلا برداشت طرف از استوری من کاملا غلط بوده حتی داخل رفتارش هم مشخص بود بعد دیگه کم کم سعی میکنم چیزی نزارم که باعث قضاوتم بشه 

ولی مثلا داخل یک اپ باشم که کسی منو نشناسه راحت ترم 

2810