2777
2789

من پریشب ی رابطه محافطت نشده داشتم همون لحظه ی قرص ۷۵٪ خوردم 

باید قرص بعدیشو ۱۲ ساعت بعد میخوردم من اشتباه منوجه شدم و فکر میکردم بجای ۱۲ ساعت باید ۲۴ ساعت بعدش دومی رو میخوردم 

و همون ۲۴ ساعت بعد خوردم 

الان ک کاغذشو نگاه کردم دیدم نوشته ۱۲ ساعت 😖😖😖😖

فقط دودستی زدم تو سرم 

ممکنه اثر نکرده باشه ؟

تا 72 ساعت بعد رابطه جوابه نگران نباش

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا ۷۲ ساعت تاثیرداره 

تا ۲ هفته دیگه مشخص میشه 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
مبارکه اولش کاندوم استفاده میکردی بهتر از قرص بود

تقصیر شوهرم بود نمیگفت 

تازه خودم از بوش متوجه شدم توی دستشویی 

همیشه قرص اورژانسی دارم اونو خوردم بلافاصله 

ولی بین دوتا قرص فاصله انداختم اینه مشکلم 

اینکه فاصله دوازده ساعته رو کردم ۲۴ ساعته مشکلی نیست ؟

نه تا 10 الی 14 روز دیگه هم پریود میشی نگران نباش

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
حتما بچه میخواد

نه بابا 

ولی گاهی واسه خوشی خودش ازسن کلکها میزنه 

من هرماه از ترسم قرص ال دی میخورم ولی این ماه دندون اینام خیلی عفونت داشت دیگه گفتم قرص بخورم یکم عفونتم خشک بشه 

چ میدونستم خدا اون پدرشو لعنت کنه ک دست از سرمون برنمیداره 

من الان دسترسی بب امکانات ندارم و شوهرمم خونه نیست