2777
2789
عنوان

مادرشوهرم چرا اینجوریه

1 بازدید | 13 پست

حس میکنم جلو شوهرم خودشو خیلی بدبخت نشون میده 

ک از صبح ساعت ۱۰ شوهرم باهاش رفته بیرون چرا با پدرشوهرم نمیره شوهرمو علاف خودش میکنه

والا هم پدر هم مادرشوهرم اط لحاظ جسمی و روحس خیلییی وضعشون خوبه هرروز بیروونن باهم

اما برای دکتر رفتنی چیزی شوهرمو میبره ک‌مثلا بگه بدبختم و درد دارم

دد حالیکه وااقعا وضعیتش خوبه

ی چیز کوچیک رو بزرگ‌میکنه چون پولداره فورا میره دکتر

حالا مامان بدبخت من هزار تا درد و مرض داده نمیتونه بره منم هی میگم میبرمت واقعا مشکلات انقدر زیاده نتونستم ببرمش

هم بیماری عصبی داره هم درد پا کمر درد

قبلا خیلی رو اعصابم بود شوهرم‌هی میره خونشون هی میبرتشون این ور و اون ور اما بیخیال میشم ببینم‌تا کی تحمل میکنه این‌وضعیتو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو تا زندگیت رو به تنگنا نبری ول کن نیستی ، تاپیکاتو دیدم به خودت بیا دختر

تمرکزت رو از روی شوهر و خانواده اش بردار ، انقدر با خانواده خودت مقایسه نکن

راستی راستی انگار دلت میخواد زندگیت از هم بپاشه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

خب عزیزم دوست داره پسرش بهش کمک کنه توی این زمینه و شاید شوهرش بهش سرکوفت میزنه🫠

فکر کنید برعکس بود و مادرتون ازتون کمک میخواست برای رفتن به دکتر حتی برحسب جلب توجه ، قبول نمیکردید؟!

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین❤️از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.

کمبودی که از شوهراشون دارن رو از پسرشون طلب میکنن

دقیقا.

مادرشوهر من با پدرشوهرم اصلا خوب نیستن.

پدرشوهرمم خدایی باهاش بد برخورد میکنه، البته بگم از بی سیاستی خود زنشه.

همیشه منتظر محبت پسراشه، البته فقط پسرش.

مثلا با ماشین میریم بیرون، هم پدرشوهرم هست، هم من، واقعا دوست داره جلو بشینه.

به من در مورد خودم غر نزده ولی چند بار گفته چرا پدرشوهرم زود میپره و جلو میشینه.

خیلی وقتا من و پدرشوهرم با دخترم عقب میشینیم، تا اون جلو بشینه

بالاخره همونطور که بچه ها از پدرومادرشون انتظاراتی دارن ومیگن پدرومادرمون ماروزاییدن ووظیفشونه در مقابلم پدرومادرم بچه هاشونا باامید بزرگ میکنن وبعدا انتظاراتی دارن ازشون.. راهه دوری هم نمیره یروزی هم ماخودمون بچه هامون بزرگ میشن وبا این‌مرحله میرسیم...بعدم شمام به داداشات بگین مادرتونا ببرن دوا ودکتر اونام باید وظیفه ی فرزندیشو به جابیارن