2777
2789

رشته دبیرستانم تجربی بوده

الان رشتم شیمی هست.

رشتم خیلی خوبه باهاش اوکیم.

ولی یکی از دوستام تو دانشگاه بحث کنکور داشتیم میگف میخاد برا کنکور بخونه. دلم خواست بخونم برا کنکور. ولی میگم کنکور بدم چی بشه مثلا چیو قبول شم.نهایتش فرهنگبان یا روان بدردم بخورع یا بعضی رشته ها علوم ازمایشگاهی یا اونایی ک نیاز ب دروسی مث تشریح نباشه. داروسازیم فک میکنم علاقه داشته باشم

اصن مگه میشه درکنار دانشگاه پیرا اورد اونم با پایه ضعیفی ک من دارم🥲 اصن ذهنم بهم ریختس. توروخذا بگین چیکارکنم.

اینم بگم من دبیرستان همش تو کنکور بود‌ اصلاااااا درس نخوندم حس خلا بهم دست میده از نخوندن اونا.

میگم نکنه بخاطر نخوندن اونا باشه یا جوگیرشدنم

خیلی عصبی بهم ریختم

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

نه نه واسه کنکور خوندن خیلی سخته به این اسونیا نیست تازه باید نهایی هم بخونی بدی 

به رشته خودت ادامه بده شیمی خیلیم خوبه

▪️عاشق نجوم و ماورام▪️خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه ! یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره❕️اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ... ساعت رند ، عدد ۷ و هر دم و بازدم! 

مسیر الانتو برو و سعی کن توش موفق باشی

با بحث ترمیم معدل ۱۱ و ۱۲ اصلااا نمیصرفه کنکور مجدد

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه نه واسه کنکور خوندن خیلی سخته به این اسونیا نیست تازه باید نهایی هم بخونی بدی به رشته خودت ادامه ...

خب اخه همینو میگم بخودم ولی ذهنم بهم ریخته

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت
خب اخه همینو میگم بخودم ولی ذهنم بهم ریخته

بهم نریزه 

واسه کنکور فقط ی هفته بشینی بخونی میفهمی چی میگم 

خیلی سخته 

▪️عاشق نجوم و ماورام▪️خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه ! یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره❕️اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ... ساعت رند ، عدد ۷ و هر دم و بازدم! 
مسیر الانتو برو و سعی کن توش موفق باشیبا بحث ترمیم معدل ۱۱ و ۱۲ اصلااا نمیصرفه کنکور مجدد

کلن پشیمون شدم🤣اینو یادم رفته بود

خیلی بده این ویژگیم زود جوگیرمیسم و ازین شاخه ب اون شاخه میپرم. من رشتم دوستم دارم نمیگم علاقه فضایی و وحشتناک دارم ولی خب دوست دارم و مسیر و اهدافمم مشخص کردم الان نمیدونم جوگزرشدنم سرچیه😂

ترم چندی

به ترم که ترم یک ولی ب واحد باشه ترم3 4😁

نذار هیچوقت حسرت ی چیزی رو دلت بمونه🥲

حسرت چیزی رو دلم نیست رشتم راضیم ولی جوگیرزودی میشم😂

بهم نریزه واسه کنکور فقط ی هفته بشینی بخونی میفهمی چی میگم خیلی سخته

اره میدونم پشت کنکور بودن واقن ذل گنذه ای میخاد

کلن پشیمون شدم🤣اینو یادم رفته بودخیلی بده این ویژگیم زود جوگیرمیسم و ازین شاخه ب اون شاخه میپرم. من ...

😂😂

برو عزیزم ، برو درستو بخون به این چیزام فک نکن

پشت کنکور موندن بار روانیش خیلی بده

تازه اگه ترم اولی قانون محرومیت هست امسال تا دوسال از روزانه محرومی

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
مگه خودشون انتخاب واحد نمیکنن ترم اول روچند واحد داری؟

من ورودی بهمن 402هستم چون تعدادمون برا بهمن کم بود گفتن مهر403ببابن منم تابستون دوتا درس تخصصی مهم رو پاس کردم الان با بچها ترم3 4ایتا تو یک کلاسم. چرا اول خودشون انتخاب واحد کردن شرایط من متفاوت بود خودم انتخاب واحد کردم ولی خب بچهای دبگم ک بهمن 402بودن موقع انتخاب واحد میتونستن واحداشون تغییر بدن

😂😂برو عزیزم ، برو درستو بخون به این چیزام فک نکنپشت کنکور موندن بار روانیش خیلی بدهتازه اگه ترم او ...

الان روزانم

2810