2777
2789
عنوان

یه دختر عاشق برادرم شده اما

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 40 پست
عزیزم بالاخره داداششِ شما میخواد بگه نه و جنبه ی اون دختر مهمه، بعضیا یه مسئله ی کوچیکو گنده میگنن ب ...

اخه اونو خواهرانه دوست داشت...

فکر نمیکرد اصلا بهش دل ببنده

بله منم تو فکر این بودم زودتر بهش بگه که اون بیشتر از این صدمه نبینه و مدت دوست داشتنش طولانی تر نشع

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخ ک عشق دخترعمو ب پسرعمو چقدر پاکه...💔حیف ک ی سری پسرعموها قدرنمیدونن😔

اخه اینجا قضیه فرق داره

داداشم میخواسته بهش کمک کنه که توی تنگنا نباشه

فکر نمیکرده اون دختر بهش دل ببنده

اخه اونو خواهرانه دوست داشت...فکر نمیکرد اصلا بهش دل ببندهبله منم تو فکر این بودم زودتر بهش بگه که ا ...

بهش بگه کع دختر عموی عزیز من فقط شمارو به چشم خواهر میبینم مثل (اسم خودت) و اینکه رابطه و عشق و علاقه باید دو طرفه باشه من نمیگم دوستت ندارم نه دارم ولی به عنوان خواهر نه بیشتر

کاربری دست دو نفره 🦦😐

بهش بگه کع دختر عموی عزیز من فقط شمارو به چشم خواهر میبینم مثل (اسم خودت) و اینکه رابطه و عشق و علاق ...

درسته باید همینطور بگه ولی فکر نکنم اون کوتاه بیاد

اخه دخترعموم پزشکی میخونه خواستگار پزشک داشته و ردش کرده..

آخی💔بهتره زودتر بگین ک خواستگاراشو رد نکنهشایدم تا الان بخاطر داداشت عروس نشده

دفیقا منم همین فکرو‌میکنم🥺

شما از تاپیک برو بیرون عزیزم نمیخوام یاداور گذشته تلخت باشه این تاپیک🥺

دفیقا منم همین فکرو‌میکنم🥺شما از تاپیک برو بیرون عزیزم نمیخوام یاداور گذشته تلخت باشه این تاپیک🥺

باشه..

خدانگهدار💗

درسته دخترم!!!اما به وقتش از مردای الانم مرد ترم....😉بده شیش‌‌😎

بگه این صحبتی که کردی بین خودمون میمونه ولی همیشه به چشم خواهر نگات کردم وتا اخرم همینطور میمونه .طور دیگ نمیتونم فکرکنم به هیچ وجه .شمام دختر خوبی هستی ایشالا کسی که لیاقتت داره نصیبت بشه و خوشبخت شی .

2810