2777
2789
عنوان

یه دختر عاشق برادرم شده اما

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 40 پست
بگه این صحبتی که کردی بین خودمون میمونه ولی همیشه به چشم خواهر نگات کردم وتا اخرم همینطور میمونه .طو ...

ممنون از همفکریتون

باید تمام این صحبتا که بچه ها کردن رو بهش بگم انجام بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته باید همینطور بگه ولی فکر نکنم اون کوتاه بیاداخه دخترعموم پزشکی میخونه خواستگار پزشک داشته و رد ...

به عن داداشت که چی خونده چی رد کرده مهم اینه پسره یکی دیگه رو دوس داره الکی غلط کرده خودشو اوار کنه رو رابطه دو نفر دیگه  دوس داشتن زوریه مگه میخاس نکنه چاقو نذاشتن زیر گلوش که

کاربری دست دو نفره 🦦😐

به عن داداشت که چی خونده چی رد کرده مهم اینه پسره یکی دیگه رو دوس داره الکی غلط کرده خودشو اوار کنه ...

اون بنده خدا که نمیدونه داداشم یکی دیگه رو دوست داره🥺

من فقط اطلاع دارم ...

چون چشم تو چشم هم میشن نمیخواد ازش کینه به دل بگیره

درسته دلش میشکنه ولی داداشم چکار میتونه بکنه... مجبوره جوری ردش کنه که حذاقل کمتر دلش بشکنه

واقعا برادرم نمبخواد دل بشکنه چون دلش براش میسوزه و‌نمیخوام نفرینم کنه ...

دل شکستن نداره که

محترمانه بگه خانم فلانی من برای شما احترام قائلم اما علاقه متقابل ندارم و معیارهایی دارم که با شما متفاوته. انشاالله با کس دیگه خوشبخت بشید

دخترعمومونهچشم تو چشم همیم

خب این خیلی راحته، بهونه جوره

بگه فلانی من شما رو مثل خواهرم میدونم و حس دیگه ای ندارم. از ازدواج فامیلی هم خوشم نمیاد و دوست ندارم بین خانواده ها دلخوری ایجاد بشه. لطفا دیگه پیگیر نباش چون هم با ابروی تو بازی میشه و هم من و بعدا چشممون میفته تو چش هم و خوب نیست. منم فراموش میکنم چنین چیزی گفته شده

سلام 

با دختر خانم حضوری صحبت کنند ؛ بگن که دلشون جای دیگه هست و حتی همین صحبت الان رو هم نباید با هاتون انجام بدم چون خودش نوعی خیانت محسوب میشه . 

من ممنونم بابت احساسات پاک و خوبی که دارید اما متاسفانه اتفاقات این دنیا طوری طراحی نشده که همیشه به خواسته هامون برسیم .

با ذات خوب و دل پاکتون مطمینم پسری که در آینده کنارتون قرار خواهد گرفت خوشبخت ترین خواهد بود . 

و در رفتار هم دیگه به هیچ وجه در موقعیتی قرار نگیرند که این خانم رو ببینن