2777
2789
عنوان

بچه هام کلههه همو کندن

730 بازدید | 68 پست

من یه دختر ۱۰ ساله و یه پسر ۷ ساله دارم. خیلی وقتا سر چیزای کوچیک با هم دعوا می‌کنن و خونه رو پر از سروصدا می‌کنن. نمی‌خوام همیشه بینشون داوری کنم یا طرف یکی رو بگیرم. شما چه تجربه‌ای دارین؟ چی کار کنم کمتر دعوا کنن و یاد بگیرن با هم بهتر کنار بیان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منو داداشم همین بودیم ولی بزرگ که شدیم عین چی پشت هم هستیم و جون میدیم برا هم

طبیعی هست

باید بزاریشنون کلاس اضافه انرژی شون گرفته شه خسته کوفته شن بخابن

کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

ول کن فقط بگو آروم تر خودشون رفیق میشن بزرگ میشن جونشونم واسه هم میدن

🌸روزی که مامان شدم بهترین روز عمرم بود🌸از سال ۹۷عضو بودم یه مدت خواننده خاموش بودم الان که نی نی دار شدم اومدم دوباره عضو شدم🤰یه خانوم معلم مهربون که عاشق شغلشه💕یه بچه ی مظلوم وسط🤧هوای بچه های وسط خونواده رو بیشتر داشته باشید 

دختر من ۱۵ ساله است پسرم ۸ ساله مثه سگ و گربه هستن همش در حال دعوا و بزن بزن،،،،حالا اگه من بخوام یکیشونو دعوا کنم اون یکی ناراحت میشه ،،، یه چیزی میدم به پسرم میگه به خواهرمم بده ،،مواظب هم هستن خیلی،،،ولی خب خیلی با هم دعوا میکنن طوری که سرسام میگیرم

2810