2777
2789
عنوان

پدر نامزدم مهمونای عقد یهو زیاد کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 32 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هزینه شام با ماعه

خب اشکال نداره سر بیست سی  نفر اوقات خودتون رو تلخ نکنید از همین اول راه 

خاطره بد نمونه بهتره 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

هزینه شام با ماستا😂😂😂😂

میدونم دیگه غذارو ی مدل کمتر کن راحت ی پرس غذا بده ...انقدرازاین پولها بیاد وبره، الهی پولهاتون درراه شادی خرج بشه، اگه بخوای الکی بحث و دعوا کنی هیچی درست ک نمیشه هیچ تازه بدتر هم میشه.....اونها ک تعداد را کم نمیکنن، اخرش هم میگن ادم عروسها خسیس و خودخواهن، یهو هم بحث بالا میگیره الکی الکی جشن کنسل میشه ک تازه بیشترین ضررش باتو و داماده ....

دخترخوب سیاست داشته باش ، شده ی غذای ساده بدی بده ولی کاری کن بهتون خوش بگذره وخاطره خوب برات ساخته بشه ...اصلا غذا همون جوجه ساده و سالاد و نوشابه بدید ولی جشنتون را فضاش شاد ودوستانه بکنید ،،،،بعدم تعداد مهمونها ک بالا بره ب خودت هدیه میدن ب نفعته ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

جشن عقد طرف ما با عروسه و همه هم کادو میدن به جز کادوی سرعقدی که اون کادو مال پدرعروسه برای خرید جهیزیه یعنی جاهایی که خودش رفته و کادو داده اونا میان به اصطلاح قرضشو بدن خانواده داماد هم فقط نزدیکا میان عروسی هم برعکس این قضیه میشه و تعداد مهمونای عروس کمتره

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خبلی بهم برخورد اصلا ناراحت شدم

بابا بیخیال خودت رو اذیت نکن 

هنوز صبر کن ، اگر بخوای سر این چیزا خودت رو اذیت کنی کل دوران عقد زهر کارت میشه چون این دوران اوج دخالت خانواده هاست و مراسم ها و....‌ 

حرفت رو به خانواده همسرت یا خودش بیان کن که از توقعات مطلع باشند و برای بعدا هم نخوان سواستفاده کنن اما در کل اینا واقعا چیزی نیست که بخوای خودخوری کنی و حرص بخوری 

از ازدواجت و کنار همسرت بودن لذت ببر و خاطره خوب برای خودت بساز 

اگر از حالا بخوای بخاطر این چیزا خودت اذیت کنی تو زندگی بری شرایط سخت میشه ،اون بنده خدا ها هم که کا ...

دیشب انقدر ناراحت شدم ک نگو بابام گفت ب تو ربطی نداره دخالت نکن

بابا بیخیال خودت رو اذیت نکن هنوز صبر کن ، اگر بخوای سر این چیزا خودت رو اذیت کنی کل دوران عقد زهر ک ...

ازه دقیقا مامانم دیشب گفت ب تو ربطی نداره دخالت نکن 

2810