2777
2789
عنوان

پسری ک عاشقققم بوده برگشته

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 64 پست
رو این موضوع اصلا نمیتونم

خیلی بده خیلی سعی تو رابطه باعقل جلو بری چون احساس بیشتر مارو تو چاه میندازه گرفتار میکنه

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا مال احمقیمونه

ببین منم بایکی۲سال دوست بودم ولی هیچ کاری نذاشتم باهام انجام بده اون خیلی ازم خواهش میکرد ولی گفتم که تاموقعی نفهمه رابطه جدیه هیچ کاری نمیکنم اخرش بهم خورد الان۲ماهه کات کردیم ولی حالم خیلی خوبه باهاش کاری انجام ندادم

ببین منم بایکی۲سال دوست بودم ولی هیچ کاری نذاشتم باهام انجام بده اون خیلی ازم خواهش میکرد ولی گفتم ک ...

خوشبحالت 

من چون دوسش داشتم گفتم اگه نزارم میره 

خیلی احمقم خیلی 

الان خودمم تو کاتم باهاش تقریبا و هیچ غلطی نمیتونم کنم

خدایا سپاسگزارم  
اینو من نمیخوام دلم میخواد ازم متنفر شه ک اینقد دوسم نداشته باشه

یکم بیشتر فکر کن راجبه هردوتاشون بازم میگم با عقلت تصمیم بگیر دختر ممکنه بعدها وقتی خودتو تو ایینه ببینی ویه تار مویه سفید تو خرمن موهات پیدا کردی بگی که واایی چه مفت زندگیمواز دست دادم

یکم بیشتر فکر کن راجبه هردوتاشون بازم میگم با عقلت تصمیم بگیر دختر ممکنه بعدها وقتی خودتو تو ایینه ب ...

لعنت ب زندگیم ک همیشه اون چیزی میخوام نمیشه 

و اون نمیخوام میشه 

ممنون برا نظراتت عزیزم

خدایا سپاسگزارم  
یکم بیشتر فکر کن راجبه هردوتاشون بازم میگم با عقلت تصمیم بگیر دختر ممکنه بعدها وقتی خودتو تو ایینه ب ...

بچه ها تو رو خدا تاپیک صادقانه بهم بگین چند سال بهم میخوره رو گزارش میزنید،؟ خدا خیرتون بده ممنونم

خوشبحالت من چون دوسش داشتم گفتم اگه نزارم میره خیلی احمقم خیلی الان خودمم تو کاتم باهاش تقریبا و هیچ ...

ببین پسرا فقط بیشتر به خاطر اون پایینی میرن سمت دخترا نباید همچین اشتباهی میکردی نباید 

لعنت ب زندگیم ک همیشه اون چیزی میخوام نمیشه و اون نمیخوام میشه ممنون برا نظراتت عزیزم

خواهش میکنم عزیزم چون همجنس خودم دوست دارم ومثل یه خواهر دوستشون دارم نمیخوام بعدهاااا اذیت بشن

2810