عروسکoصورتی مدیر عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 818 عنوان پسری ک عاشقققم بوده برگشته | مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 64 پست من بدترین حرفا و حرکتا رو زده بودم روش چون دوسش نداشتم هیچوقت و پنج ساله عشقش ب من یکطرفه بودبعدچنسال دوباره پیام داده نمیخوام بیشتر از این حرف یزنم باهاش چون دوسش ندارمخودمم تو رابطه دیگه ای هستماگه بفهمه بد میشهچیکار کنم بره؟؟؟؟؟کمک کنید لطفاا خدایا سپاسگزارم امروز | 11:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عروسکoصورتی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 818 کی بهت گفته اگه یکی رو دوسش نداشته باشی میتونی بدترین حرفها و حرکتهارو روش بزنی؟ چون نمیخواستم بهم پیام بده و اون چون عاشقم بود نمیتونست منم بدرفتاری میکردم خدایا سپاسگزارم
ستاره_نورانی عضویت: 1389/03/03 تعداد پست: 1755 چرا پسرای که دوستتون دارن وارد رابطه نمیشید همیشه باید منت یکی دیگه رو بکشید که دوستتون نداره نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم
عروسکoصورتی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 818 اتفاقا باید بفهمه تا نفهمه ول نمیکنه چون امید داره شاید نظرت عوضشه دلم نمیاد دیروز داشتم میگفتم ک دیدم داره نابود کیشه دلم سوخت خدایا سپاسگزارم
رئیس_فرقه_ترشیدگان عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 454 دلم نمیاد دیروز داشتم میگفتم ک دیدم داره نابود کیشه دلم سوخت دلت نسوزه بزار بفهمه و بره دنبال زندگیش یک جا باید کلا ناامید بشه کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه
عروسکoصورتی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 818 اول این که توی رابطه ای که هستی خوشحالی؟ بعد این که مطمئنی طرف توی رابطه واقعا دوست داره؟ ن خوشحال نیستمولی اینو هم چنشاله عاشقمه ولی هیچوقت دوسش نداشتم خب دله دیگه خدایا سپاسگزارم
melika___ عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 1011 اگه همین پسر بفهمه برام بد میشه ک بدونه توی یه رابطه دیگم چیکار کردی که اگه بفهمه تو رابطه دیگه ای هستی برات بد میشه؟
vittozahra عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 372 چرا پسرای که دوستتون دارن وارد رابطه نمیشید همیشه باید منت یکی دیگه رو بکشید که دوستتون نداره خوب وقتی تایپمون نیس چ غلطی کنیم او جان می دهد به تن خسته ام...
عروسکoصورتی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 818 دلت نسوزه بزار بفهمه و بره دنبال زندگیش یک جا باید کلا ناامید بشه خیلی وقته ناامید شده بود بعد دوسال دوباره پیام داد نمیدونم چجوری بگم خدایا سپاسگزارم
جوجوخوشگل عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 5645 منم برام اینجوری شد ازدواج کردم تا دست از سرم برداشت.۱۰۰ بار جواب منفی دادم و نمیرفت. محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
عروسکoصورتی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 818 چیکار کردی که اگه بفهمه تو رابطه دیگه ای هستی برات بد میشه؟ چون عاشقمه طاقت اینو نداره ک بفهمه خدایا سپاسگزارم
ملکهنفرتاری عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 919 خیلی وقته ناامید شده بود بعد دوسال دوباره پیام داد نمیدونم چجوری بگم دلم سوخت براش نه دم باقی، نه غم باقی🍃🦋
عروسکoصورتی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 818 منم برام اینجوری شد ازدواج کردم تا دست از سرم برداشت.۱۰۰ بار جواب منفی دادم و نمیرفت. این گناه داره خیلی چنساله با اینکه نخواستمش فقط عاشق منه خدایا سپاسگزارم
عروسکoصورتی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 818 دلم سوخت براش خودم بیشتتتتر خدایا سپاسگزارم