2777
2789
عنوان

مهمون چند روزه

173 بازدید | 22 پست

بیشترین مدتی که مهمون تو خونه تون مونده چقدر بوده؟ شام و نهارا تکراری نمیشن بعد چندروز؟ بیشتر چی میپزید؟ خسته نمیشید از کار؟

خدایا راضیم به رضای تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سه ماه ونیم 

دیگه هرچی برا خودمون میپختم همونو یکم بیشتر میذاشتم

مهمان یه روز  نهایت سه روز مهمان حساب میشه، بعدش دیگه از نظر من مهمان نیست وهمینکه تو خونم دارم تحملش میکنم لطف بزرگیه  

ضمن اینکه تو شرایط مالی خیلی بدی بودیم و نمیتونستم سفره رنگین بچینم 

مهمونی که برای یه شب یا یه ناهار میمونه 

فرق داره به بهترین شیوه پذیرایی می‌کنی و میگی که یه شبه بلاخره می‌ره 

ولی کسی که میمونه دیگه حس کن عضو خانواد‌س هر چی خوردید و درست کردید همون جلو اونم بذار هر روز که برنج ومرغ و غذای شاهانه نمیشه ی روز در میون یه چیز برنجی درست کن وعده های دیگه هر چی بود اوکیه

تا دوماه سه ماه مادرشوهر پدرشوهرم بودن تازه الآن مادرشوهرم اینجاست ،چرا خب غذا که تکراری میشه اما من دیگه هرچی خودمون بخوریم میارم بعد چند روز انگار نه انگار مهمون دارم وگرنه تا الآن فقط استخونام مونده بود🤐

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]

پنج روز 

چرا خسته میشم بخصوص وقتی غریبه باشن و هیچ خاطره مشترکی باهم نداشته باشیم در موردش صحبت کنیم😕

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

مادر شوهرم مریض بود با پدر شوهرم چهار پنج روز خونمون موندن دستش شکسته بود. دوست داشتم

من خیلی دوست دارم مهمون خونمون بمونه ولی خب هیچ وقت پیش نیومده

نهایتا در حد یه شب موندن

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

من الآن دیشب ماکارونی داشتیم برای ناهار از همون مونده تخم مرغ هم کنارش درست میکنم شب دوباره قیمه میذارم

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
15 روز مادرشوهرم و خاله شوهرم. خودشون از فریزر وسیله برمی‌داشتن میپختن.

وای من بدم میاد یکی توی آشپزخونم وول بخوره حتی ظرفارو هم خودم تکی میشورم اینجوری راحت ترم

خواهر شوهرم هر‌وقت خونه مادر شوهرم میریم اونم اونجا باشه میگه مارم برگشتنی ببرید خونتون خودشو بچش میان میمونن چند روز‌ماهم با مهربونی میگیم بابا جان ما فردا خونه کسی نهار دعوتیم بعد سرکار باید بریم میگه عیب ندارن ما میریم گردش تا شما بیایید چندبار خونه مامانم دعوت بودم کنسل کردم بخاطر اینه شب قبلش خونه مادرشوهر بودم اینا بقچه جم کردن بیان خونه ما یا سرکار نرفتم چون اینا خونم بودن بعد روانی همش با حرص حرف میزنه تیکه میندازه عقل نداره کمبود داره حالم بد میشه تا چند روز

۳ روز خونم میخوره میخوابه زیرشو جم نمیکنه

مسواکشم نمیاره باید بخرم براش شلوار نمیاره  میدونه میخواد بیاد ولی برا خودش لباس نمیاره فقط برای بچش

حتی شلوار منو میپوشه بعد اخرشم میگه چقد غذاهات چربن برام نزاری من نمیبرم با خودم

2810