بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین بنظرم این خستگی می ارزه تا اینکه دیگه دلت نکشه توی آشپزخونت راه بری،مثلا من دستمال سرامیک کف جداست دستمال روی کابینت جدا دستمال گاز جدا سال اول عروسیمون مادرشوهرم من تا به خودم بجنبم دستمال سرامیکارو کشور روی کابینت هام منم دیگه نمیزارم کاری کنه حالا بهش بر هم میخوره اما من خودم مهم هستم
***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
فکر میکنی دوست داری در حد همون دوروز مهمون خوبه وقتی بیشتر میشه زندگی خودت مختل میشه اونوقت هست که د ...
نمیدونم احتمالا حق با شماست . فامیلای مادریم همه تهرانن ما شهرستانیم خاطره های بچگی خوبی دارم از اومدنشون به خونه مادریم و رفتنمون به خونه هاشون الان بزرگترها فوت شدن و رفت و آمد ها کم رنگ شده خانواده همسرمم همه تو شهر خودمونن
وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰ 🤕😮💨😬 وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪 فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو اول آذر ۸۰ کاش این مردم میفهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهمنگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...