2777
2789
عنوان

مهمون چند روزه

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 22 پست
مادر شوهرم مریض بود با پدر شوهرم چهار پنج روز خونمون موندن دستش شکسته بود. دوست داشتممن خیلی دوست دا ...

فکر میکنی دوست داری در حد همون دوروز مهمون خوبه وقتی بیشتر میشه زندگی خودت مختل میشه اونوقت هست که دعا میکنی برن فقط

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینطورم ولی جونم درمیاد از خستگی

ببین بنظرم این خستگی می ارزه تا اینکه دیگه دلت نکشه توی آشپزخونت راه بری،مثلا من دستمال سرامیک کف جداست دستمال روی کابینت جدا دستمال گاز جدا سال اول عروسیمون مادرشوهرم من تا به خودم بجنبم دستمال سرامیکارو کشور روی کابینت هام منم دیگه نمیزارم کاری کنه حالا بهش بر هم میخوره اما من خودم مهم هستم 

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]

من طولانی ترینش یک هفته بوده. ولی دائم پیشم نبودن رفتن دنبال کاراشون و مثلا شب اومدن‌. سخته. هرچقدر هم عزیز باشن واقعا خیلی سخته.

من البته هیچ وقت نق نمیزنم. این هم قسمتی از زندگیه. 

فکر میکنی دوست داری در حد همون دوروز مهمون خوبه وقتی بیشتر میشه زندگی خودت مختل میشه اونوقت هست که د ...

نمیدونم احتمالا حق با شماست . فامیلای مادریم همه تهرانن ما شهرستانیم خاطره های بچگی خوبی دارم از اومدنشون به خونه مادریم و رفتنمون به خونه هاشون الان بزرگترها فوت شدن و رفت و آمد ها کم رنگ شده خانواده همسرمم همه تو شهر خودمونن

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

ببین بنظرم این خستگی می ارزه تا اینکه دیگه دلت نکشه توی آشپزخونت راه بری،مثلا من دستمال سرامیک کف جد ...

اره منم همه دستمالام جداست و کسی اشتباهی به کار ببره قاطی میکنم

خدایا راضیم به رضای تو