2777
2789
عنوان

حقوقتون چقدر دوستان ممنون میشم بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 72 پست
شوهر من ماهی پونصد میلیون درامدشه ولی اصلا راضی نیستیم😁

بر فرض درستم گفته باشه ، یککککک درصد ، به دو تا عقب مونده ی ذهنی !! هم ماهی این مقدار درآمد خالص و ثابت بدی , می‌تونه یه حرکتی بزنه با این پول !!! 

عجیبه که اینا نمیتونن !! 🤣🤣🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حقوق بگیر نیستم درصدیه ماهی ۱۵تا۳۰ ماهی ۷تومنم دوسپسرم میده بعلاوه خرج خونه

خوشبحالتون دوست پسر تون هم ماهی 7میده وهم خرج خونه ما زنان عقدی کارمند دولت باید قرض های شوهرا را دیم خرج خونه را هم بدیم 

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
فدات شم فقط شب عید 700 که ماشین ثبت نام کردیم بقیه ماها 150 که پول کارگرش و اجاره مغازه کم شه 100 م ...

والا ما نه رستوران میریم نه هر ماه لباس و اینا میخریم 

شما دیگه خیلی خوش به حالتونه 

عاشق موسیقی کلاسیک ،زبان و موسیقی و ادبیات روسی ،فیلم های دهه ۸۰ و ۹۰ میلادی و طنز خشک یا همون dry humor

بر فرض درستم گفته باشه ، یککککک درصد ، به دو تا عقب مونده ی ذهنی !! هم ماهی این مقدار درآمد خالص و ث ...

حالا تو زیاد حرص نخور پول کارگارشو و اجاره رو بده 100 میمونه30 خرجمون با ماهی 70 ک میمونه خونه بخریم یا ویلا و ماشین؟

😑😑

گفت اجاره و حقوق کارگرم کم میکنن خب واسه فرش فروشی با اون همه سرمایه ماهی صد بمونه خدایی خیلیم نیستا

نام مغازه داریم حالا نگم چی ولی آخر ماه مثلا دویست میمونه پول اجاره و حقوق ۸ نفر رو کم کنی چقدش میمونه ؟؟ شاید حدود صد که کلی هم قسط می‌دیم ولی مثلا اداره مالیات که حقوق و اجاره رو حساب نمیکنه میگه ماهی دویست درآمد داری پس باید سالانه ۳۸۰ مالیات بدی می‌دونی یعنی ماهی چقد؟؟ ماهی سی تومن 

یعنی چی واسه خودمون میمونه با روزی ۱۶ ساعت سرپا بودن شوهرم

2810