2777
2789
عنوان

حقوقتون چقدر دوستان ممنون میشم بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 76 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم 150 میلیون حدودا درامدشه دم عید ماهی 700 میلیون بود پارسال شاید باورت نشه اما ماام اصلا نمی ...

😑😑

عاشق موسیقی کلاسیک ،زبان و موسیقی و ادبیات روسی ،فیلم های دهه ۸۰ و ۹۰ میلادی و طنز خشک یا همون dry humor

شوهر منم 150 میلیون حدودا درامدشه دم عید ماهی 700 میلیون بود پارسال شاید باورت نشه اما ماام اصلا نمی ...

حالت خوب؟! 🙄

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
چیه عزیزم؟

هیچی به عنوان کسی که بابام ماهی ۲۰ میگیره ۸ تومنم از سود بانک و اینا به زور میاد فشار میخورم میگید با ۷۰۰ هیچکاری نمیتونید بکنید😐😐

عاشق موسیقی کلاسیک ،زبان و موسیقی و ادبیات روسی ،فیلم های دهه ۸۰ و ۹۰ میلادی و طنز خشک یا همون dry humor

بگو اگه بتونم حتما میگم

مرسی عزیزم

تو محیطی که کار میکنین فکر میکنم مدیر بازرگانی و مالی و‌ فروش و‌ تبلیغات و‌… باشن و شمام که حسابدارین

اگر موارد بالا که گفتم هستن کدوم خیلی راضی ان از کارشون؟ یا خود شما برمیگشتین به قبل کدوم یک از موارد بالا رو انتخاب میکردین یا همون حسابداری میموندین؟ 

اگر مشکلی نیست جایی که حسابدارین رو هم بگین کجاست

پیشاپیش ممنونم عزیزم از راهنماییت

فاطمه ام دختر روستا ✨
هیچی به عنوان کسی که بابام ماهی ۲۰ میگیره ۸ تومنم از سود بانک و اینا به زور میاد فشار میخورم میگید ب ...

فدات شم فقط شب عید 700 که ماشین ثبت نام کردیم 

بقیه ماها 150 که پول کارگرش و اجاره مغازه کم شه 100 میمونه 

خب ما رستوران زیاد میریم لباس خوب میپوشیم مهمونی خوب میدیم اما دیگه چیکار میشه کرد با این پول؟ یکمم پس انداز میکنیم ماهی 30 اینا

2810